NYC Big Bold mascara

Mascara’s heb ik nooit genoeg. Ik gebruik dagelijks mascara en vind het echt geweldig om regelmatig een nieuwe mascara uit te testen. Dit keer review ik de NYC Big Bold mascara in de kleur extra black

De Big Bold mascara

NYC Big Bold mascaraDe grote belofte die NYC maakt is dat de Big Bold mascara tot 12 keer meer volume moet geven. Daarnaast zorgt hij voor perfect gedefinieerde wimpers. Dat zijn nogal wat beloftes, maar het komt zeker met een fijne uitleg. De mascara bevat een hydraterende samenstelling die rijk is aan keratine, een volume hechtingstechnologie en het grootste borsteltje van NYC voor extra volume. Dit samen zorgt voor oogverblindende wimpers. De mascara klontert niet, houdt lang en zorgt ervoor dat je wimpers voller zijn dan ooit. Dit maakte me zeker heel nieuwsgierig naar het borsteltje en de samenstelling, let’s try!

Het mascaraborsteltje

NYC Big Bold mascaraNYC heeft een grote collectie met verschillende mascara’s. Dit is de Big Bold 853 extra black mascara, maar je hebt ook andere varianten uit de Big Bold collectie. Deze zijn dan ook herkenbaar aan het grote mascaraborsteltje. Alleen ieder mascaraborsteltje uit de Big Bold collectie heeft een andere vorm. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Big Bold Curl mascara en deze heeft een gebogen borsteltje.

De Big Bold 853 extra black mascara heeft een behoorlijk groot borsteltje, zoals je op de bovenstaande foto ziet. Dit is niet alleen het grootste borsteltje van NYC, maar zeker ook het grootste borsteltje uit mijn mascara collectie. Het was best even wennen zo’n groot en zacht borsteltje, maar je bereikt er wel gemakkelijk al je wimpers mee. Ik had het idee dat ik veel sneller klaar was met het aanbrengen van mijn mascara. Al moest ik het wel wat voorzichtiger doen, omdat ik anders al snel mijn ooglid zou raken.

Het resultaat

NYC Big Bold mascaraHallo wimpers, daar zijn jullie weer! Ik heb echt korte wimpers en het leuke is, dat ze ook nog eens blond zijn. Super fijn dat deze mascara echt heel intens zwart is, daar is zeker niets op aan te merken. Het grote borsteltje was, zoals ik eerder al zei, eventjes wennen. Alleen uiteindelijk separeert hij mijn wimpers prachtig en zonder klontjes. Ik moet zeggen dat je in dit detailshot wel wat kleine klontjes ziet, maar dat heb ik in real life nooit echt gemerkt. Mijn wimpers zijn zeker langer en hebben veel meer volume. Of het 12 keer zoveel is, dat vind ik altijd zo lastig in te schatten. Op dit moment gebruik ik deze mascara iedere dag en hij blijft ook netjes de gehele dag zitten. Ik ben in ieder geval heel tevreden over het resultaat en heb eigenlijk niets aan te merken.

De NYC Big Bold 853 extra black mascara is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €4,49.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Rosanne Sturkenboom

  Ziet er goed uit, mooi effect! Ik wilde even zeggen dat ik je beginfoto echt geweldig vind, echt een feestje!

 • avatar
  Amina

  Tot 12 keer meer volume??? Wauwieee! Voor dat geld kan ik ‘m ook niet laten liggen vind ik! En 6 keer meer volume vind ik dan ook goed 😉 Ik ga ‘m halen…xxx fijne review!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP