opzoek naar een nieuwe telefoon

Opzoek naar een nieuwe telefoon

Mijn huidige telefoon, de HTC Desire Eye, is langzaam aan het verslijten. Hij is inmiddels al drie jaar oud en er is nu voor het eerst een hoekje afgebroken. Daarom is het tijd om opzoek te gaan naar een nieuwe telefoon. Alleen welke gaat het worden? 

Refurbished iPhone?

Op de Telefoondiscounter.nl kwam ik verschillende refurbished iPhones tegen. Best een leuk idee, dacht ik. Voor een blogger zijn er diverse apps die alleen op iOS draaien, dus dat heb ik zeker meegenomen in mijn overweging. Daarnaast zijn refurbished iPhones een stuk aangenamer qua prijs en er zit een nieuwe batterij in. Ook mag je hem 14 dagen uitproberen, dus dan weet je zeker of het een goede keuze is.

Nieuwe HTC

Ik heb al sinds de middelbare school een HTC. Het zijn telefoons die ik persoonlijk mooi vind qua design, maar ook de kwaliteit is ontzettend hoog. Al mijn telefoons zijn minimaal 3 jaar meegegaan. Mijn huidige telefoon begint nu wat kleine gebreken te tonen. Zo valt hij geregeld bij 30% al uit, is linksboven een hoekje afgebroken en laden sommige apps heel langzaam. Daarom vind ik het persoonlijk tijd voor een nieuwe en heb ik de nieuwe telefoons van HTC onder de loep genomen.

HTC Desire 10 lifestyle

Opzoek naar een nieuwe telefoonDe HTC Desire 10 lifestyle is op het gebied van design helemaal mijn ding. Ze hebben hem in prachtige kleuren, zoals in het lichtblauw en donkerblauw met goud. Dat ziet er gewoon super mooi uit! Je kunt zelfs het vergrendelscherm helemaal aanpassen door de items te slepen en door andere items toe te voegen of te verwijderen. Echt iets waar mijn hartje meteen sneller door ging kloppen. Alleen toen ik de specificaties zag van deze nieuwere telefoon, was ik wel een beetje teleurgesteld. De camera is veel minder en ook op opslagruimte ga ik er niet op vooruit. Dat lijkt me dus geen slimme keuze, aangezien ik juist graag een telefoon wil waarmee ik ook kan fotograferen en filmen, en die niet volraakt op het gebied van opslagruimte. Dat wordt hem dus niet.

HTC U11+

Daarna viel mijn oog op de HTC U11+. Deze is een stuk duurder, dan de HTC Desire 10 lifestyle, maar heeft wel veel betere functies. Aan het design moest ik even wennen, omdat ik liever voor iets vrouwelijkers zou gaan, maar door de functies haalde deze telefoon mij helemaal over. Je kunt namelijk filmen in 4K, fotograferen in RAW en de foto’s worden gemaakt met een HDR-boost voor een super mooi resultaat. Daarnaast kun je in de HTC U11+ knijpen om verschillende apps te openen of om bijvoorbeeld in te zoomen. Super handig als je iets snel wit doen of maar één hand ter beschikking hebt.

Na lang wikken en wegen weet ik het zeker. Mijn volgende telefoon wordt de HTC U11+. Ik ga nog even door sparen, maar kan niet wachten om hem te bestellen. Welke nieuwe telefoon staat er op jouw verlanglijstje? 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Lisa

    Ik ga als ik mijn abbo mag verlengen voor de nieuwe Huawei P20 Pro! Vooral voor de sterke accu (4000MaH) en de enorm goede tripple camera :)

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP