fbpx

Cibdol Oil

Zo vind je het perfecte paar denim jeans

Zo vind je het perfecte paar denim jeans

Je kent het wel: de zoektocht naar de perfecte spijkerbroek. Er zijn zo veel verschillende soorten jeans, modellen, lengtes, maattabellen, kleuren, ga zo maar door. Het hebben van een perfect paar is dan eigenlijk ook wel erg belangrijk. Een veelzijdige jeans waar je altijd op kunt rekenen. Maar hoe vind je die? Na eindeloos zoeken, wanneer heb je dé perfecte jeans gevonden?

Een fijne stof

Denim lijkt misschien altijd hetzelfde, maar als het gaat om jeans verschilt het nog wel eens enorm. Zo is de ene broek enorm stretchy terwijl de ander dit totaal niet is. Het is dan ook belangrijk om hier op te letten. Enige stretch in je broek is fijn. Zo zit hij een stuk lekkerder, en als je hem wat strakker wil hebben zitten hoeft dit niet oncomfortabel te zijn. Met name bij het aantrekken van de broek is dit ideaal.

Maar te veel stretch is een no-go. Dit kan namelijk op lang termijn ervoor zorgen dat de broek gaat lubberen. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Let hier dus goed op. Vaak kun je wel een beetje aanvoelen of het een lubberende stof gaat zijn.

Probeer verschillende modellen

Al jarenlang bestaat een denim jeans niet uit een enkel model, maar zijn er ontelbaar verschillende modellen te krijgen. Wat past bij jou? Dat verschilt. Naast wat er bij jouw lichaam past, moet je ook kijken naar wat je mooi vindt. Zoek je bijvoorbeeld een jeans met wijde pijpen aan de onderkant? Of juist een broek die overal mooi strak zit? Probeer verschillende modellen en verschillende cuts uit, en kijk wat jij mooi vindt staan en vooral wat je mooi vindt over het algemeen. Bij herenkleding is de keus aan verschillende modellen vaak wat schaarser, maar ook hier vind je er genoeg.

Kies een mooie kleur

Een goede jeans is eindeloos te combineren. Dat is natuurlijk ook het doel, toch? Zorg dus dat je een jeans aanschaft die met van alles te combineren is. Sommige jeans hebben namelijk een beetje een kleur die toch niet bij alles past, waardoor je hem misschien niet altijd uit je kast wil pakken. Pas de jeans dus met verschillende kleuren en kijk of je tevreden bent over de kleur van de jeans en hoe hij zit. Kijk of je jeans voor heren of dames voldoet aan al je eisen, en maak pas dan de keuze voor de broek. Je wil ook geen verkeerde keus maken, al helemaal als de broek je wat meer gaat kosten.


Klik om deze afbeelding te bewaren op Pinterest:

Zo vind je het perfecte paar denim jeans

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP