fbpx

Cibdol Oil

Protest bikini & kleding shoplog

Protest bikini & kleding shoplog

Protest is absoluut een van mijn favoriete merken. Als strandliefhebber hou ik van de zomerse stijl van hun kleding. Daarom is het weer tijd voor een nieuwe shoplog, dit keer met een Protest bikini en kleding. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb geshopt?

Protest kleding

Hoewel ik vaak voor hele opvallende printjes ga, heb ik dit keer gekozen voor mooie basics. Ik merk dat ik deze de laatste jaren zoveel heb gedragen, dat de meeste ondertussen uit mijn kast zijn verdwenen. Daardoor werd het steeds moeilijker om dingen met elkaar te combineren, zonder dat het één drukke outfit werd met alleen maar printjes.

Daarom ben ik voor twee witte T-shirts gegaan, die beide vrij warm zijn van kleur. Het Polly t-shirt, op de linkse foto, is een heerlijk oversized t-shirt. Deze vind ik zelf altijd fijn om te dragen op een jeans of in een short, maar hij is natuurlijk ook heel fijn te combineren met een geprint rokje. Zo krijg je een soort piramide effect, oftewel lagen met volume, wat helemaal past tussen de trends van 2021.

Het tweede T-shirt, genaamd Leonor, is wat chiquer. Deze lijkt me perfect voor naar een etentje, maar ook voor op een zonnige dag. Ook deze is weer goed te combineren met een jeans, shorts of zelfs een rokje. Dat is echt het fijne aan basics!

Het derde T-shirt is ook een fijne basic, maar dan in een opvallendere kleur. Deze heb ik heel bewust gekozen, omdat hij goed matcht met dit rokje, maar ook goed bij mij past als herfsttype. Dit Explore T-shirt is wel het mooist om in een broek of rok te dragen, omdat hij dan je lichaam het beste accentueert.

Hij is van zichzelf erg oversized en daarom heb ik ook bewust een maatje kleiner genomen. Mocht ik hem dan een keer niet in een broek of rok dragen, dan ziet het er in ieder geval een stuk minder ‘lomp’ uit.

Ik ben heel blij met mijn items, al was de keuze behoorlijk lastig. Er zitten ook nog heel veel leuke jurkjes in de collectie en ik had zelf ook een leuke tuniek gezien. Alleen ik heb besloten om echt te gaan voor basics en ik merk dat ik daar nu al heel blij mee ben! Zo kan ik ook af en toe een fijne basic outfit dragen, maar ook diezelfde items weer gebruiken om te dragen met een opvallende broek of rok.

Protest bikini

Naast drie leuke kledingstukken ben ik ook gegaan voor een Protest bikini. Ik heb nog niet eerder een bikini van Protest gehad, omdat dit vaak met maten niet lekker uitkwam. Ik besloot het dit keer gewoon te proberen en dat ging onverwachts in één keer goed.

Hoe valt een Protest bikini?

Ik ging voor de bikini Merryl met een vaste cupmaat. Ik heb zelf gemerkt dat ik bij bikini’s vaak een kleinere cupmaat heb en dat was bij deze Protest bikini dus niet anders. Misschien is dat toch doordat ik dan iets meer ondersteuning ervaar. Hierdoor kon ik in ieder geval gaan voor de D-cup, wat de grootste cup is uit de collectie.

De bikini kocht ik daarnaast in maat M. Je hebt dan zowel de top als het bikinibroekje in dezelfde maat, maar door de vaste cupmaat scheelt dat ontzettend veel. Hij paste voor mij perfect en ik heb normaal ook maat M voor lingerie en kleding.

Conclusie + korting

Ik ben heel blij met ieder item dat ik heb geshopt uit de nieuwe Protest collectie. Het is fijn om weer wat basics in mijn kledingkast te hebben, maar ook om eens een andere bikini te kunnen dragen dan een halterbikini. Hij geeft voldoende support, sluit heel mooi aan en het is een fantastische kleur.

Het leuke is dat ik een kortingscode met je mag delen! Met de code 10esmeelifestyle ontvang je 10% korting op alle items uit de webshop. Deze code is geldig tot en met 31 augustus 2021. Laat je me weten wat jij hebt gekocht? Ik ben heel benieuwd.


Sla de kortingscode op voor later:

Protest bikini & kleding shoplog

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP