fbpx

Cibdol Oil

POLETTE E-BROOKLYN ÉCAILLE

Polette E-Brooklyn Écaille

Tegenwoordig zitten we steeds vaker achter het scherm van onze laptop en onze smartphone, alleen dit is niet goed voor onze ogen en de nachtrust. Het blauwe licht dat de LED-schermen uitstralen verstoren onze biologische klok en brengen onze ogen in gevaar. Een middel dat dit onder andere tegengaat zijn de E-Polette brillen, deze brillen bevatten namelijk een lichtgeel filter die 40% van het blauwe licht filtert en ervoor zorgt dat ons lichaam melatonine aan blijft maken. 

E-Polette

Ik koos dit keer voor een E-Polette, omdat ik voornamelijk tijdens mijn stage last kreeg van hoofdpijn, doordat ik hele dagen achter een beeldscherm zat. Het blauwe licht is vermoeiend, en het hield me soms tegen om te doen wat ik het liefste doe, bloggen. Aangezien ik dit jaar ga afstuderen, en natuurlijk door blijf bloggen, zal ik nog flink wat uren achter de computer en m’n smartphone doorbrengen. De E-Polettes hebben gewoon zoveel voordelen en zijn ook nog eens heel stijlvol, daarom ging ik voor de E-Brooklyn Écaille met een schattig schildpadschild-printje.

E-Brooklyn Écaille

POLETTE E-BROOKLYN ÉCAILLE
Ik ging voor de E-Brooklyn Écaille bril, met een subtiel printje. Het printje zie je vooral als het licht erop schijnt. Het is wel even wennen zo’n bril, met name met het bewerken van foto’s kan ik het niet laten om hem even af te zetten. De foto’s ogen met de bril namelijk een stuk geler, en zonder de bril een stuk blauwer. Daarnaast ben ik heel tevreden over deze bril. Ik voel echt een soort rust als ik hem op heb terwijl ik achter mijn laptop kruip. De hoofdpijn, die is hiermee echt verleden tijd.

Qua uiterlijk vind ik hem ook goed bij me passen. Ik denk dat dit een vrij simpel model is, die veel mensen staat. Wel zou ik even op de grootte passen als je een bril bij Polette besteld, deze is namelijk best klein, maar komt overeen met mijn vorige brillen. Het subtiele schildpadschild-printje maakt deze bril vrouwelijk. Ik kan nu al niet meer zonder!

Conclusie

POLETTE E-BROOKLYN ÉCAILLE
Ik ben dolgelukkig met de bril en het hoesje. Het is eindelijk weer een bril met een functie, aangezien ik geen bril meer nodig heb op sterkte. Het geeft me een echte studentenlook, laat me zonder hoofdpijn uren achter mijn laptop werken en ‘s avonds val ik een stuk rustiger in slaap. De E-Polette is helaas nog niet verkrijgbaar op sterkte, maar is zeker een aanrader voor iedereen die veel tijd doorbrengt achter een schermpje.

De E-Brooklyn Écaille is verkrijgbaar bij Polette voor €39,99.

 • Reacties ( 12 )

 • avatar
  Silkeblogs

  Keihandig! =D x

 • avatar
  Natascha

  Wat een leuke bril! Ik heb een bril op sterkte, jammer dat dit soort nog niet op sterkte te verkrijgen is. Lijkt me wel handig!

 • avatar
  Jorinde

  Wat fijn dat deze bril zo werkt! Ik wist wel dat het ‘blauwe licht’ van je laptop/smartphone impact had, maar had geen idee dat er brillen bestonden om dit te filteren! Goed om te weten.

 • avatar
  robin

  staat je goed! leuke bril, fijn dat je er minder hoofdpijn van krijgt.

 • avatar
  Lindsey Beljaars

  Ik wil nog steeds graag een keer zo’n bril proberen, ben benieuwd naar het effect!

 • avatar
  Mariska

  Super mooie foto trouwens :D die bril lijkt me best handig en staat je goed!

 • avatar
  Mariëlle

  Ik heb er nu ook een op en ik ervaar hetzelfde, ik vind het zo’n geweldige uitvinding, zo fijn!

 • avatar
  Maaike

  Waarom wist ik niet eerder dat zulke brillen bestaan? Deze was zó handig geweest toen ik nog op stage zat! Toen had ik ook vaak hoofdpijn etc. Maar wat tof dat je nu zo’n bril hebt zeg :)

 • avatar
  Nina Simplynspecial

  Ik wil nog steeds graag zo’n bril. Lijkt me ideaal, ik heb vaak hoofdpijn en zit veel achter de pc. Ben benieuwd of het voor mij werkt.

 • avatar
  Laura

  Mooie bril! Ik wist helemaal niet dat dit kon bij een bril maar wel goed om te weten.

 • avatar
  Jamey

  Mooie bril hoor! Staat je erg goed!

 • avatar
  Manon

  Deze bril staat je heel mooi!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP