fbpx

Cibdol Oil

Mijn make-up verlanglijstje voor 2021

Mijn make-up verlanglijstje voor 2021

Het is weer even geleden dat ik nieuwe make-up heb uitgezocht. Het is nu natuurlijk ook een stuk lastiger, omdat je niet zomaar een winkel inloopt om producten te bekijken en uit te testen. Iets wat ik uiteraard wel enorm mis en daarom ben ik dit keer online op zoek gegaan naar producten voor op mijn make-up verlanglijstje voor 2021. Kijk je mee?

Baebrow wenkbrauwborsteltje

Al jarenlang koop ik HEMA wenkbrauwpotloodjes met een borsteltje eraan. Alleen gebruik ik ze eigenlijk puur voor het borsteltje en zijn ze na een tijdje weer aan vervanging toe. Nu ik ben gegaan voor permanente make-up voor mijn wenkbrauwen, verlang ik ook wel naar een professioneler borsteltje. Deze van Baebrow zag er heel fijn uit! Hij lijkt tevens luchtig genoeg om af en toe grondig schoon te maken en zo een stuk langer mee te gaan.

Charlotte Tilbury the classic eyeliner pencil

Een eyeliner vind ik mezelf vaak te heftig staan. Wellicht doordat zwart niet helemaal mijn kleur is. Tegenwoordig pak ik er daarom iets vaker een potloodje bij. Ik ben totaal geïnfluenced door TikTok video’s en verliefd geworden op het Charlotte Tilbury the classic eyeliner pencil in classic brown. Door de bruine kleur een stuk minder heftig en ook heel mooi toe te passen bij ooglooks of als losse eyeliner! I love it.

Rouge d’Armani lipstick

Van Giorgio Armani heb ik laatst al eens een liquid lipstick uitgeprobeerd. Hij bleef goed zitten en voelde super comfortabel aan, alleen was het niet helemaal mijn kleur. Dat maakte me alleen wel nieuwsgierig naar de rest van de Giorgio Armani beautylijn. De Rouge d’Armani lipstick bijvoorbeeld en dan in de prachtige kleur 501, ik ben heel benieuwd hoe die mij staat en of deze net zo goed blijft zitten.

CND nagellak

Al een hele tijd staat op mijn make-up verlanglijstje nagellak in een prachtige neon kleur. Echter is dit de laatste tijd best lastig te vinden, maar het zijn super mooie nagellak kleuren voor de zomer. Deze lakjes van CND in de kleuren Tutti Frutti en Mambo Beat komen aardig in de buurt. Het leuke is dat dit kwalitatief hele goede nagellak is, die snel uithardt en meer dan 7 dagen blijft zitten.

Too Faced oogschaduw palette

Ik ben al jarenlang fan van het merk Too Faced. De producten zijn heel fijn in gebruik en van hoge kwaliteit. Het Too Faced born this way palette staat dan ook hoog op mijn lijstje. Het palette bevat hele rustige, natuurlijke kleuren en is daarom heel geschikt voor dagelijkse ooglooks.

NARS radiant creamy concealer

Zelf gebruik ik dagelijks concealer, dus dat mag best een wat luxer product zijn. Over de NARS radiant creamy concealer heb ik al veel goede verhalen gehoord. Het fijne is dat ze er ook een mini van hebben! Zo kun je hem voor een leuker prijsje uitproberen en vergelijken met een ander merk.

NARS blush

De NARS blush in kleur orgasm is altijd al een populair product geweest. Of het nu komt door de naam of de geweldige kleur. Ik heb zelf altijd een dupe van NARS orgasm gebruikt, een blush van ELF, maar deze is nu bijna helemaal op. Daarom ben ik nu toch wel benieuwd naar de real deal. Aangezien ik altijd lang met poeders doe, zeker van luxere merken, vind ik dat zeker de moeite waard.

Too Faced melted matte

Daar is mijn favoriete beauty merk weer! Dit keer twee melted matte lipsticks waar mijn oog op is gevallen. De kleuren suck it en strawberry hill lijken me een hele mooie aanvulling op mijn lipstick collectie. Ik heb laatst een aantal lipsticks weggedaan, omdat de werking een stuk minder werd, dus daar kan weer iets voor in de plaats komen. De melted matte lipsticks werken overigens heel fijn en voelen super comfortabel aan.

Charlotte Tilbury lipsticks

Om mijn lipstick stash nog verder aan te vullen staan er ook twee lipsticks van Charlotte Tilbury op mijn make-up verlanglijstje. De kleur pillow talk is natuurlijk de meest bekende uit de collectie, maar de diepere kleur vind ik persoonlijk nog mooier! Deze zie je onder andere terug bij de K.I.S.S.I.N.G lipstick. Verder lijkt de matte revolution lipstick in de kleur M.I. KISS me ook een ontzettend mooie kleur.

Too Faced better than sex mascara

De Too Faced better than sex mascara heb ik al een aantal keer opgemaakt. Ik vind echter de normale variant wel snel afgeven, wat voor mij het enige nadeel is en daarom ben ik extra nieuwsgierig naar de waterproof mascara. Het lijkt me leuk om hier binnenkort eens de mini van uit te proberen, zodat ik kan bepalen welke ik fijner vind.

Too Faced born this way concealer

Tot slot vind je op mijn make-up verlanglijstje ook de Too Faced Born this way concealer. Ik ben hier al een tijdje benieuwd naar, omdat ik ook de bijbehorende foundation gebruik. Daarnaast is deze net als de NARS concealer in een mini verkrijgbaar en kan ik deze op die manier mooi met elkaar vergelijken.

Dat was me het lijstje wel! Ik heb veel mooie producten ontdekt die ik graag uit zou willen proberen en dat ga ik hopelijk het komende jaar doen. Natuurlijk zijn het veel high-end producten, dus ik wil niet zeggen dat alles er ook echt komt, maar het is wel heerlijk om bij weg te dromen..

Welke make-up producten wil jij dit jaar uitproberen?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP