Pupa Diva's Lashes mascara

Pupa Diva’s Lashes mascara

Als de temperaturen stijgen, dan draag ik altijd iets minder make-up. Alleen zonder mascara kan ik absoluut niet. Ik was dan ook heel benieuwd naar de Pupa Diva’s Lashes mascara. Zorgt deze mascara voor mooie volle en lange wimpers net als een diva? We gaan het zien! 

Pupa Diva’s Lashes

Pupa Diva’s Lashes mascaraVorig jaar testte ik de Pupa Vamp! mascara in het paars. Dit was een super fijne mascara, die mijn wimpers super veel volume en lengte gaf. Nu heb ik de Pupa Diva’s Lashes gekregen en ik kon niet wachten om het resultaat van deze extra zwarte mascara te zien.

De verpakking van de Pupa Diva’s Lashes mascara is lekker opvallend. Hij heeft een felrode kleur en de tekst is geheel in het zilver. Doordat de mascara wijd uitloopt naar boven ligt hij heel fijn in de hand. Je kunt de gehele verpakking gemakkelijk in je hand houden tijdens het aanbrengen.

Het borsteltje

Pupa Diva’s Lashes mascaraPupa belooft dat deze mascara zorgt voor maximaal volume, extra lengte en gesepareerde wimpers. Het borsteltje van de mascara zorgt ervoor dat de wimpers één voor één behandeld worden. Hierdoor wordt iedere wimper apart gevormd en gekamd. Perfect voor een verleidelijke en zeer intense oogopslag!

Het resultaat

Pupa Diva’s Lashes mascaraPupa Diva’s Lashes mascaraIk ben heel blij met het resultaat van deze mascara! De Pupa Diva’s Lashes mascara brengt heel fijn aan en zorgt voornamelijk voor een heel intens effect. Je wimpers worden dikker en krijgen inderdaad meer volume. Wel werden mijn wimpers langer met de Pupa Vamp! mascara, maar ik vind het persoonlijk een erg mooi en rustig resultaat.

De mascara van Pupa is absoluut niet waterproof. Het is ook geen waterproof mascara hoor. Alleen bij wat traantjes op de fiets of tijdens een zielige film, geeft hij wel af onder je ogen. Je hebt toch mascara’s die niet waterproof zijn, maar net een paar traantjes wel kunnen handelen. Deze mascara kan dat helaas niet.

Op dit moment is deze mascara zeker één van mijn favorieten in mijn stash. Het resultaat is niet overweldigend, maar prima voor dagelijks gebruik. Daarnaast brengt hij zo fijn en gemakkelijk aan, dat ik binnen een minuutje klaar ben met mijn mascara. Hij klontert niet en de wimpers blijven gemakkelijk gesepareerd.

De Pupa Diva’s Lashes mascara is op dit moment in de webshop afgeprijsd naar € 9,99.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP