Cibdol Oil

Quotes in je interieur

Quotes in je interieur
Quotes, je ziet ze steeds meer voorbij komen op Social Media, maar toch kan het ook prachtig staan in je interieur. Vandaag laat ik jullie ter inspiratie zien op wat voor manieren je quotes kan plaatsen in je interieur en waar je mooie printbare quotes vandaan kunt halen. Het zal je interieur opvrolijken, maar quotes brengen natuurlijk ook de nodige positiviteit met zich mee. Het interieur zal niet alleen vrolijker worden, maar jij ook.

Quotes als schilderij

Quotes in je interieur
Tegenwoordig zie je het steeds meer, quotes in een een lijstje of op een schildersdoek. Je kan je creativiteit laten gaan en zelf een mooie quote vormgeven. De quote kan in allerlei kleurtjes, net hoe het past in jouw interieur. Op internet zijn allerlei templates te vinden, quotes die je gratis mag printen en al zijn vormgegeven door iemand. Vaak zijn deze quotes al zo mooi en heerlijk positief, fijn om op te hangen in je kamer voor wat extra motivatie. Sites met printbare quotes; Craft-O-Maniac, The 36th Avenue en Thirthy Handmade Days, Simple as That.

Kussens met quotes

Quotes in je interieur
Hoe heerlijk is het om op een prachtige quote in slaap te vallen? Net zoals dat ze zeiden als je, je schoolboek onder je hoofd legt, dan leer je vanzelf. Zou je vanzelf dan ook een positieve instelling krijgen door het slapen op een quote? Je kunt natuurlijk zelf een kussen bedrukken, maar er zijn ook kussens met quotes verkrijgbaar in de winkel.

Quotes op de muur

Quotes in je interieur
Dit vind ik zelf een hele leuke voor in het interieur. Het geeft wat extra’s aan de sfeer en de muur is gelijk een stuk minder kaal. Quotes geven me echt kracht en als ik mijn favoriete quote op de muur zou hebben, dan zou ik iedere ochtend blij wakker worden. Voorheen waren deze muurstickers wat lastiger verkrijgbaar, maar tegenwoordig zijn ze in veel winkels en webshops verkrijgbaar. Je zou het ook zelf kunnen doen, als je heel creatief bent.

Bronnen 3e foto: Claire Brosman, Wicker Paradise en HarshLight.
 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Hannelore

  Boven mijn bed hangt de quote ‘Cherish yesterday, dream tomorrow, live today’ en ik vind hem persoonlijk heel leuk :)
  Het geeft je kamer net dat ietsje meer!

 • avatar
  Tessa

  Ik vind een mooie quote boven het bed of bijvoorbeeld in een lijstje zo leuk staan!
  Liefs, Tessa

 • avatar
  Esra

  Hele mooie inspiratie! X

 • avatar
  Mirjam

  Oh ik vind al die kussens met een quote erop ook altijd zo leuk! En onderzetters met een tekst erop ook :)

 • avatar
  Bodil Loïs

  Ik vind dat een quote goed kan werken in huis. Maar ik zou het alleen doen als het echt iets is wat persoonlijk goed bij me past & een beetje origineel is. Tegenwoordig zie je namelijk best vaak dezelfde quotes terug komen. Leuke post :)

 • avatar
  iiiThinkPink

  Ik heb zelf ook een aantal quotes in mijn interieur!

 • avatar
  Mirne

  Ik vind quotes supertof, maar soms vind ik het wel teveel worden. Tegenwoordig vind ik bijna nergens meer iets waar geen quote op staat.

 • avatar
  Radianto

  Ik vind dat erg leuk, zolang het iet too much wordt. In een schilderijtje, dat vind ik wel wat hebben.

 • avatar
  Manon

  Ik ben gek op quotes!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP