fbpx

Cibdol Oil

3 reviews over het e-book 'Ik wil bloggen!'

3 reviews over het e-book ‘Ik wil bloggen!’

Iets meer dan een half jaar geleden kwam mijn eerste e-book ‘Ik wil bloggen!’ uit. Het is een e-book waar ik van het begin tot het eind precies uit leg hoe je start met bloggen, hoe je meer bezoekers krijgt en hoe je er uiteindelijk zelfs geld mee kunt verdienen. In dit artikel licht ik 3 reviews uit van mede-bloggers.

LiefsCarolien.nl

De eerste review van mijn e-book ‘Ik wil bloggen!’ verscheen op LiefsCarolien.nl. Carolien blogt zelf ook al zes jaar en heeft ook een eigen e-book waar ze meer informatie geeft over bloggen voor ervaren bloggers. Hier laat ze zien hoe ze een review schrijft, met welke bedrijven en PR-bureaus kunt samenwerken en welke plugins je als blogger niet mag missen.

Ze geeft aan dat het boek een stuk uitgebreider is dan de meeste blogboeken en je hier als beginnende blogger de antwoorden in kan vinden die je zoekt. Ze vindt dat het e-book gemakkelijk weg leest en fijn is om er tussendoor (wanneer je het nodig hebt) even bij te pakken. Daarnaast krijg je door de quotes een enorme dosis inspiratie om gelijk aan de slag te gaan!

Glamview

Op de blog Glamview van Gea is ook een review verschenen over mijn e-book ‘Ik wil bloggen!’. Ze blogt al zeven jaar en ik ken haar blog dan ook al vanaf het begin van mijn blogcarrière. Ik vond het heel leuk om in haar review te lezen dat ze mijn schrijfstijl fijn vond weglezen en één van de eerste boeken was die ze zo had uitgelezen, echt een groot compliment!

Verder geeft ze aan dat je hier zelfs als ervaren blogger nog veel tips en nieuwtjes uit kunt halen. Ze heeft er zelf ook veel nieuwe dingen uitgehaald en vond het een heel leerzaam e-book. Daarom vind ze het e-book echt een aanrader om aan te schaffen.

Anna Jirina

Anna Jirina heeft in december een review over mijn e-book ‘Ik wil bloggen!’ geplaatst. Ook Anna Jirina blogt inmiddels al bijna zeven jaar en volg ik al ontzettend lang op het world wide web. We hebben elkaars e-books met elkaar geruild en ik heb een review geschreven over haar Photoshop Handboek voor Content Creators.

Anna is met name heel enthousiast over de volledigheid van het e-book. Zo heeft ze er heel veel informatie uitgehaald op het gebied van SEO, een techniek waarmee je jouw blog beter vindbaar kan maken via de zoekmachines. Ze vind het e-book gemakkelijk weglezen en vond het fijn om mijn persoonlijke touch erin terug te zien. Verder heeft ze er als ervaren blogger nog heel veel informatie uit weten te halen en heeft ze een heel lijstje met verbeterpunten voor dit nieuwe jaar.

Het e-book ‘Ik wil bloggen’ bestellen

Ben je door deze reviews benieuwd geworden naar mijn e-book ‘Ik wil bloggen!’? Dan kun je in mijn webshop meer lezen over de inhoud van het boek en het boek ook bestellen. Het e-book kun je na betaling meteen downloaden als PDF-bestand en is daarmee te lezen op alle apparaten!

Het e-book ‘Ik wil bloggen’ is verkrijgbaar in mijn webshop voor €19,99.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Anna

  Zo leuk om ook een aantal reviews van anderen te lezen! Ik ben echt fan van je e-book! :D

 • avatar
  gea

  Wat ontzettend leuk dat je mij hebt genoemd in het artikel! En alle woorden zijn zeker waar. <3

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP