Mijn ultieme Netflix & chill moment

De serie Riverdale krijgt een spin-off in 2018

De serie Riverdale gaat op 12 oktober verder met het tweede seizoen op Netflix. Toch zijn de producers nu al bezig met een spin-off van de populaire serie. Deze spin-off genaamd The Chilling Adventures of Sabrina wordt in 2018 al uitgebracht. 

Het zusje van Riverdale

De verhalen uit Riverdale zijn afkomstig uit de stripboeken Archie Comics. In één van de Archie Comics verhalen komt Sabrina voor. Dit verhaal over Sabrina is in 1996 al eerder op televisie verschenen in een comedyserie. Hier zijn uiteindelijk meer dan 150 afleveringen over verschenen en het was daarmee een groot succes.

De spin-off van Riverdale zal absoluut geen comedy zijn en is gebaseerd op het originele verhaal. De serie The Chilling Adventures of Sabrina zal namelijk meer gericht zijn op tienerproblemen, zoals in Riverdale ook het geval is. Daarnaast wordt er waarschijnlijk ook gebruik gemaakt van haar achtergrondverhaal. Sabrina is opgegroeid in het midden van het bos, een bos vol met magie.

In een spin-off wordt vaak ingezoomd op bepaalde castleden uit de voorgaande serie. Dit betekent dat niet alle castleden een rol zullen spelen in de spin-off. Wel is bekend dat deze spin-off zich in dezelfde wereld af gaat spelen. Zou dat betekenen dat de horrorwereld langzaam Riverdale betreedt? Zal deze spin-off meer richting fantasy gaan, zoals de strips zijn opgebouwd? Of zal het nog steeds het mooie realistische verhaal behouden, zoals in Riverdale? We zijn nu al benieuwd.

Meest recente Riverdale trailer


Vorige week kwam de vierde trailer van Riverdale uit. De première is aanstaande donderdag. De serie gaat in ieder geval zowel liefdevoller als kwaadaardiger worden..

The Chilling Adventures of Sabrina

De castings voor de heks Sabrina zijn op dit moment al in volle gang. De Riverdale crew draait daarmee in ieder geval op volle toeren. Ondanks de release van deze week, werken ze verder aan de spin-off. Deze serie zal in alle waarschijnlijkheid in het najaar van 2018 verschijnen. Hij zal sowieso te bezichtigen zijn via The CW, maar of de serie ook op Netflix gaat verschijnen is nog niet bekend.

Bron: Just Jared Jr. 

132 Shares
  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Manon

    Ik ga hier eens na kijken als ik andere series af heb

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
132 Shares