fbpx

Cibdol Oil

SALCURA BIOSKIN VOOR DE GEVOELIGE HUID

Salcura Bioskin voor de gevoelige huid

Ik heb al jarenlang last van een gevoelige huid met eczeem. Toen Salcura mij aanbood om een gedeelte van de Bioskin collectie te testen kon ik geen nee zeggen. Deze crèmes zijn natuurlijk en kunnen zo vaak aangebracht worden als nodig. Ze verzorgen de droge huid en er is zelfs een kans dat je eczeem door middel van deze producten sneller verdwijnt. 

De producten

Ik heb twee producten voor het lichaam ontvangen en twee producten voor het gezicht. In dit artikel komen alleen de producten voor het lichaam naar voren, omdat ik de laatste tijd alleen last van eczeem heb op mijn armen en niet meer in mijn gezicht. De producten voor het gezicht zullen waarschijnlijk later op mijn blog tevoorschijn komen, meestal heb ik als het wat kouder wordt last van eczeem en andere droge plekken in m’n gezicht.

De twee producten dat ik heb gekregen voor het lichaam zijn links de DermaSpray en rechts de Zeoderm, beide uit de Salcura Bioskin collectie. De DermaSpray is een dagelijkse verzorging, die gemakkelijk aan te brengen is door middel van een spray en redelijk snel in je huid trekt. Zeoderm is een extra product dat je eventueel na de Dermaspray kunt aanbrengen, dit product gebruik je voornamelijk als je een periode hebt waarin je huid extreem droog is of als je veel last hebt van eczeem. Beide producten zijn zeer geschikt voor mensen met huidproblemen, zoals eczeem, psoriasis, dermatitis en rosacea. Daarnaast hebben beide producten een verkoelende werking en zorgt de Zeoderm er zelfs voor dat de roodheid van de huid afneemt.

Mijn ervaring

Ik heb de producten inmiddels meer dan een maand getest. Als m’n huid aan de droge kant was gebruikte ik de DermaSpray en als het erg droog was combineerde ik deze met de Zeoderm. Ik moet zeggen dat de Salcura Bioskin producten erg fijn zijn voor de droge huid, want je ziet direct dat het droge plekje gehydrateerd is nadat je de producten hebt aangebracht. Aangezien je crèmes tegen eczeem niet altijd dagelijks mag gebruiken zijn deze producten wel fijn voor tussendoor. Ze verkoelen het plekje en de Zeoderm verminderd daadwerkelijk de roodheid.

Het heeft de afgelopen maand niet mijn eczeem verminderd, waar ik stiekem wel op hoopte, ik heb zelfs één nacht gehad dat ik m’n arm in m’n slaap had opengekrabd. Met mijn eczeemcrème was deze plek gelukkig snel weer verdwenen, maar deze producten in combinatie met hitte zorgen bij mij alsnog voor een jeukerig gevoel. Wat ik overigens al snel heb met producten in de zomer, dus het zou uiteraard kunnen dat het voor jou wel werkt. Ik ga deze producten vanaf nu alleen gebruiken voor droge plekjes en niet perse voor m’n eczeem, voor droge plekjes zijn dit voor mij namelijk de ideale producten. Het droge plekje verdwijnt snel en de Salcura Bioskin producten bevatten geen parfum en zijn voor 98-99% natuurlijk!

De Salcura Bioskin producten zijn verkrijgbaar in de webshop.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Silkeblogs

    Jammer dat het niet hielp tegen je eczeem =(

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP