Diary #116: echt jarig & heel veel taart

In deze diary ben ik echt jarig. Dit is mijn eerste verjaardag die ik bijna de gehele dag alleen thuis doorbreng, dus daarom besloot ik in ieder geval even naar de stad te gaan voor een shopsessie. Verder at ik deze week heel veel taart, kreeg ik een mooie bos bloemen en keek ik een #bossbabe webinar. 

Maandag

Diary #116: echt jarig & heel veel taartDe maandag na mijn verjaardagsweekend was een normale werkdag. Ik heb mijn diary geschreven, mijn mail bijgewerkt en facturen opgesteld. Verder ben ik nog wat boodschappen gaan halen en heb ik me bezig gehouden met het beantwoorden van berichtjes op Facebook. Ook at ik op die dag heel veel taart, omdat we nog veel overhadden van mijn verjaardag. Met name, omdat mijn oma nog een taart had meegenomen, waar ik eigenlijk niet op gerekend had. Ach, extra taart rondom mijn verjaardag. Yum!

Dinsdag

Diary #116: echt jarig & heel veel taartDinsdag besloot ik niet teveel werkgerelateerde dingen te doen en toch een soort van verjaardag te vieren. Ik heb veel afleveringen van the Originals gekeken, een paar YouTube video’s gezien en ben gaan shoppen. Ik kocht het tafelkleed dat nog op mijn wishlist stond en verder wat cadeautjes voor de verjaardag die we zondag hebben. ‘s middags kwam Roel thuis met een super leuke bos bloemen, waarvan nu nog steeds een aantal bloemen op tafel staan. En ‘s avonds sloot ik mijn verjaardag af met een hele grote portie sushi!

Woensdag

Diary #116: echt jarig & heel veel taartWoensdag schreef ik het artikel over mijn CASA shoplog. Ik ben heel blij met mijn nieuwe items en de foto’s die ik erbij heb gemaakt. Daarnaast past het tafelkleed van H&M dat ik op mijn verjaardag kocht zo goed bij de kussentjes van CASA. Het is een hele leuke combinatie! ‘s middags ging ik nog even naar de stad, want ik had per ongeluk een handcrème in plaats van een voetcrème van Rituals gekocht. Oops! Wel een heel goed excuus om snel even de nieuwe Primark in Tilburg binnen te lopen. Het was alleen te druk om echt iets te kopen en goed rond te kijken, maar ik heb wel al een aantal leuke items gezien.

‘s avonds volgde ik om 10 uur een webinar van #bossbabe. Ik wilde deze heel graag zien, maar er zit zoveel tijdsverschil tussen, dus het was even een latertje. Ik ben wel heel blij dat ik hem heb gezien, want het inspireerde me echt om weer nieuwe dingen te bedenken en toch aan de slag te gaan met een nieuw concept dat al een tijdje in mijn hoofd rondspookt.

Donderdag

Diary #116: echt jarig & heel veel taartDonderdag maakte ik een aantal foto’s en video’s voor nieuwe artikelen, waaronder voor een nieuwe campagne. Ik haalde hiervoor mijn Mime et Moi (die schoenen met verwisselbare hakken) weer tevoorschijn en kan niet wachten om ze snel weer eens te dragen. Ze lopen eigenlijk zó lekker! Verder deed ik nog wat boodschappen, schreef ik meteen het artikel voor deze campagne en plaatste ik een foto op Instagram.

Vrijdag

Diary #116: echt jarig & heel veel taart

Vrijdag plande ik berichten in voor dat weekend en schreef ik het artikel over mijn luxe beauty wishlist. Mijn hartje gaat echt sneller kloppen van al deze mooie producten en ik kan niet wachten om er snel een paar aan te schaffen. Verder heb ik mijn mail bijgewerkt en plofte ik ‘s avonds met Roel samen op de bank voor VI Oranje. Het viel me op dat er precies dezelfde mensen op de achtergrond zaten bij de krantjes, dus ik wilde dit net doorsturen en toen lieten ze zien dat het een green screen was. Super grappig om te zien. ;)

Zaterdag & zondag

Diary #116: echt jarig & heel veel taartZaterdag ben ik eerst richting mijn eigen ouders gegaan en daarna naar Roel zijn opa en oma. Ik gaf bij mijn ouders samen met mijn broertje alvast het vaderdagcadeau. ‘s middags bij Roel zijn opa en oma hebben we gezellig voetbal gekeken. ‘s avonds gingen we terug naar zijn ouders en hadden we op zondag een verjaardag. ‘s ochtends plaatste ik snel deze foto voor vaderdag en ‘s middags gingen we na een gezellige verjaardag weer terug naar ons eigen huisje.

Hoe was jouw week? 

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Irma

    Ahh liefde voor die foto met je vader! En men, jaloers op je Cluse horloge. Love it! :)

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP