fbpx

Cibdol Oil

Sextoys kopen om je seksleven spannender te maken: 9 belangrijke tips

Verrijk je seksleven met sextoys

Over het gebruik van sextoys bestaan veel misverstanden. Terwijl speeltjes in bed juist zo’n enorme verrijking van je seksleven zijn. Hoogtijd dus om alle fake-news facts uit de wereld te helpen.

1. Het is niet of/of maar en/en

Sextoys zijn geen vervanging voor het echte werk. Juist tijdens de seksuele daad zijn speeltjes van toegevoegde waarde. Je kan ze inzetten bij het voorspel, om de boel eens lekker op te warmen, maar ook daarna kan je er veel samen plezier aan beleven.

Sextoys zijn multifunctioneel en voor iedereen. Voor vrouwen zorgen speeltjes zorgen voor een extra clitorale stimulatie en voor de mannen zorgen ze voor een spannende mentale stimulatie. Je hoeft dus nooit meer een orgasme te faken, sextoys zorgen voor de real deal.

2. Doorbreek de sleur

Gewoontes en vaste patronen sluipen er vaak al snel in. Zeker als je in een langere relatie zit, is het lastig om dat te doorbreken. Maar niet met een sextoy. Of je nu kiest voor een anaal plug, een vibrator of begint met een voorzichtig tintje grijs, alle sextoys doorbreken de eentonigheid in bed.

3. Sextoys shoppen

Door het gebruik van seksspeeltjes kom je dichterbij je partner te staan. Het samen uitzoeken, is al een opwindende gebeurtenis. Scrol langs al dat lekkers en dan laait er toch echt wel een klein vlammetje op. Door het enorme aanbod open je ook het gesprek met je partner. Taboes worden doorbroken en je krijgt de kans om langgekoesterde fantasieën eens in de openbaarheid te gooien.

4. Standje nieuw

Speelgoed in bed moedigen aan om eens een nieuwe positie uit te proberen. Kama Sutra kent 64 standjes, maar met een lekker speeltje en een beetje creativiteit zal je ontdekken dat er veel meer mogelijk is.

5. Standje samen

Want wat dacht je van wederzijdse masturbatie. Hoe opwindend, klinkt dat?! En dat is niet alleen lekker, het is ook nog eens leerzaam. Je ziet precies wat je partner doet om tot een hoogtepunt te komen. En het is de ideale kans voor jou om te laten zien wat en hoe jij het het lekkerste vindt.

6. Het nieuwe intiem

In deze tijden van het nieuwe normaal, worden we geacht om ons vaker thuis te verschansen. Juist nu dat met al dat thuiswerken, is het lastiger om ontspanning te vinden, sekstoys zijn het ultieme antwoord. Ontdek samen nieuwe manieren van intiem zijn. Dat versterkt niet alleen je relatie, maar ook jouw gezondheid. Want seks is supergezond, verhoogt de weerstand en zorgt voor een blijer leven.

7. Orgasme-issue

Sextoys zijn ontworpen om seksueel genot te ondersteunen. Het is niet altijd dat je lichaam en geest op een lijn zitten, rechtstreeks naar de slaapkamer. Het dagelijkse leven kan soms zo overweldigend zijn dat je wel wat extra stimulatie kan gebruiken. Dus verminder de ‘werklast’ en maak gebruik van een spannende sextool.

8. Sekswetenschap

Over van alles wordt onderzoek gedaan. Zo ook naar het gebruik van seksspeeltjes. En daaruit blijkt dat koppels die samen sextoys gebruiken meer tevreden zijn over hun relatie, vaak andere spannende activiteiten ontwikkelen, zoals samen douchen, nieuwe posities experimenteren en vaker seks hebben.

9. Geef de middelvinger

Sextoys hebben nog steeds last van een slechte reputatie, het cliché dat ze alleen door eenzame singles worden gebruikt, kunnen we naar fabeltjesland verwijzen. Want de meeste speeltjes worden gekocht door stelletjes.

Sextoys zijn niet de concurrent, ze brengen een verrijking aan je seksleven. Wel met de waarschuwing dat als je eenmaal er eentje hebt gekocht, je al snel op zoek gaat naar een andere lekkere toy. Enjoy!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP