Sleek Highlighting Palette - Precious Metals

Sleek Highlighting Palette – Precious Metals

In een korte tijd is highlighter echt één van mijn beauty favorieten geworden. Dit Sleek Highlighting Palette met Precious Metals tinten kon daarom niet uitblijven. In deze review vertel ik je alle ins and outs van dit palette.

Het Highlighting Palette

Sleek Highlighting Palette - Precious MetalsHet Highlighting Palette bestaat uit vier verschillende kleuren, een klein kwastje en een spiegeltje. In het Precious Metals palette zitten drie creamy highlighters en één poeder highlighter. Ik heb nog maar één creamy highlighter in mijn bezit, dus ik ben heel benieuwd wat ik hiervan vind. De drie creamy highlighters uit het palette zijn (van links naar rechts): Platinum, Antique Bronze en Royal Gold. Het vierde kleurtje, de poeder highlighter, heet Renaissance Gold. Dit is tevens de donkerste kleur uit het palette.

Sleek Highlighting Palette - Precious MetalsHet kwastje uit het palette vind ik persoonlijk niet zo’n goede toevoeging. Ik krijg de highlighters hiermee bijna niet aangebracht. Ik krijg voornamelijk vlekken die ik dan met mijn vingers weg moet blenden. Ik breng de creamy highlighters het liefst aan met mijn vingertoppen en de poeder highlighter met een tapered highlighter brush. Verder heeft het palette een mooie spiegelende bronzen kleur en voelt hij heel stevig aan. Je kunt hem gemakkelijk meenemen op reis, zonder dat je highlighters beschadigen.

De swatches

Sleek Highlighting Palette - Precious MetalsDe swatches van links naar rechts: Platinum, Antique Bronze, Royal Gold en Renaissance Gold.

De swatches zijn stuk voor stuk aangebracht met mijn vingertoppen. Platinum en Royal Gold lijken qua structuur het meeste op elkaar. Antique Bronze heeft wat grovere glitters en Renaissance Gold heeft juist wat kleinere glitters. Ik vind de kleuren stuk voor stuk erg mooi en goed gepigmenteerd. Wel is Platinum erg wit, waardoor hij waarschijnlijk (zoals op de verpakking ook aangegeven) beter geschikt is als highlighter op het wenkbrauwbot.

Het resultaat

Sleek Highlighting Palette - Precious MetalsDe highlighters van links naar rechts: Platinum, Antique Bronze, Royal Gold en Renaissance Gold.

Hierbij het resultaat op mijn gezicht. Ik heb de creamy highlighters aangebracht met mijn vingertoppen en Renaissance Gold met mijn tapered highlighter kwast. De kleuren Platinum, Royal Gold en Renaissance Gold vind ik stuk voor stuk erg mooi. Juist terwijl ik had verwacht dat Platinum niet mooi op mijn wangen zou staan tijdens de swatches. Ik vind hem nu echt een mooi zilver effect op mijn wangen geven. Mijn favoriete kleur is Royal Gold, deze heeft echt een prachtige kleur en geeft de mooiste glow. Renaissance Gold vind ik ook erg mooi, maar deze zal me waarschijnlijk mooier staan in de zomer als ik een tintje heb. De enige kleur die me een beetje tegenvalt is Antique Bronze. Deze lijkt heel erg op mijn huidskleur, waardoor hij een beetje samensmelt en alleen een hele subtiele glow geeft. Ik had van deze kleur juist wat meer verwacht.

Ik ben over het algemeen heel tevreden over deze highlighters. Ze hebben een mooi pigment en je kunt ze gemakkelijk opbouwen. Ze zijn allemaal, ondanks hun wisselende structuur, gemakkelijk aan te brengen. Je krijgt vier mooie kleuren voor een mooi budgetprijsje. Ideaal als je nog niet veel highlighters in je stash hebt, of als je er gewoon nooit genoeg van kunt krijgen!

Het Sleek Highlighting Palette – Precious Metals is in de webshop verkrijgbaar voor € 13,99.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Lotje

  Mooi palette zeg! Platinum is idd heel mooi!

 • avatar
  Jessica J.

  Afgezien van Platinum zijn dit volgens mij wel kleurtjes waar ik wat mee kan!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

3 Shares
Share
Tweet
Pin