Diary #101 - sneeuw & familiebezoekjes

Diary #101 – sneeuw & familiebezoekjes

Wat was het twee weken geleden koud! Ik heb gebibberd op de tribune bij Feyenoord – Willem II en de dagen daarna was ik alsnog bevroren. Verder lag er deze week ook heel onverwachts nog een dik pak sneeuw en gingen we op bezoek bij familie. 

Maandag

Home tour - dit is onze badkamerAangezien mijn diary een tijdje stil had gelegen, vroeg ik me af wat ik daarnaast nog zou kunnen publiceren. Ik besloot daarom die maandag alvast te beginnen met onze hometour door de badkamer te laten zien. Ik maakte snel wat foto’s en publiceerde het artikel meteen dezelfde dag. Verder was het een hele simpele maandag waarop ik wat boodschappen deed, het huis opruimde en druk bezig was met social media.

Dinsdag

Wat is de Vero app?Ik was namelijk vanaf zondag al druk bezig met de nieuwe app Vero. Ik vind het heel leuk om alle content weer chronologisch te zien en daardoor ook weer nieuwe dingen te ontdekken. Ik vind het op Instagram namelijk steeds lastiger worden om leuke accounts te ontdekken en als ik ze dan volg, dan verdwijnen ze ergens in mijn feed. Heel vervelend! Wat dat betreft vind ik Vero wel ontzettend fijn, maar er zitten ook flink wat nadelen aan. Je leest mijn artikel erover hier.

Woensdag

Diary #101 - sneeuw en familiebezoekjesWaar maandag en dinsdag een beetje standaard waren, stond er woensdag iets heel leuks op het programma! Ik ging namelijk met mijn ouders, mijn broertje, Roel en zijn collega naar Feyenoord – Willem II. Het was ontzettend koud, de gevoelstemperatuur tikte -20 graden aan, maar het was wel heel gezellig. We hebben bijgekletst, gejuicht en natuurlijk onszelf uitgelachen. Wie gaat er nou met zo’n kou naar een voetbalwedstrijd kijken?

Donderdag

Ik had ‘s nachts onder twee dekens geslapen en donderdag had ik het nog steeds koud. De kachel ging al meteen aan toen ik naar beneden kwam en ik had even een dagje nodig om op te warmen. Ik werkte deze dag voornamelijk aan mijn beauty business. Ik heb berichtjes ingepland voor de Facebookgroep en berichtjes beantwoord.

Vrijdag

Diary #101 - sneeuw en familiebezoekjesVrijdag begon ik mijn dag met het schrijven van artikelen. Ik heb er gelukkig een paar kunnen schrijven! Verder maakte ik de toiletten schoon en heb ik de was gedaan. Er lag een flinke stapel, omdat we natuurlijk afgelopen woensdag zoveel kleding aan hadden gehad. ‘s avonds werkte ik de was nog even weg, werkte ik even op Facebook en keken Roel en ik een aflevering van Once Upon a Time. Ondertussen viel er flink wat sneeuw, er lag ‘s avonds al een heel pak!

Weekend

Diary #101 - sneeuw en familiebezoekjesEr was veel sneeuw gevallen en zelfs de volgende ochtend lag er op sommige stukken nog flink wat sneeuw. Zaterdag gingen we ‘s middags richting Bergen op Zoom. We zijn eerst op bezoek geweest bij Roel zijn ouders, daarna ging Roel naar de kapper en ik naar de stad.

Diary #101 - sneeuw en familiebezoekjesIn de stad haalde ik wat verzorgingsproducten bij Kruidvat en liep ik daarna nog wat kledingwinkels binnen. Ik ben echt verliefd op dit jasje van H&M! Ik postte hem al even in mijn story op Instagram en de meesten van jullie vonden hem ook erg tof. Ik denk dat ik toch maar ga overwegen om hem te kopen, ik wil al zo lang een mooi spijkerjasje!

Nadat Roel klaar was bij de kapper zijn we naar zijn opa en oma gelopen. Het was erg gezellig om weer even bij te kletsen en binnenkort komen ze ook bij ons weer een kijkje nemen. ‘s avonds aten we nog Surinaams bij Roel zijn ouders en gingen we daarna richting huis.

Zondag was echt een uitrust en schoonmaakdagje. Ik heb het huis gestofzuigd en gedweild. Verder heb ik de strijk nog weggewerkt en alles opgeruimd. Daarna ben ik op de bank geploft om voetbal te kijken.

Hoe was jouw week? En wat vind jij van het spijkerjasje? 

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Tessa

  Super tof spijkerjasje! Zelf moest ik ook werken dat het zo koud was! Dat was niet zo heel fijn omdat de kachel in de winkel bijna niet doen dus praktisch buiten sta voor je gevoel. Dan duurt de dag heel laaaanng als het rustig is. leuke overzicht weer :)

 • avatar
  Jessica J.

  Een gevoelstemperatuur van -20? Heftig om dan buiten stil te zitten! Ik wil ook graag een jeansjasje, maar dan liefst een zwart. :-)

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP