fbpx

Cibdol Oil

Een sleutelhanger maken voor Vaderdag

Een sleutelhanger maken voor Vaderdag

Voor Vaderdag wil je het liefst een leuk cadeau geven, maar wel met een betekenis en waar hij echt iets aan heeft. Een sleutelhanger maken vond ik zelf een heel origineel idee en vandaag laat ik je zien hoe dat heeft uitgepakt.

Sleutelhanger maken

Een sleutelhanger maken voor Vaderdag

Je kunt via Kaya Sieraden je eigen sleutelhanger met naam, tekening of tekst ontwerpen. Zelf heb ik gekozen voor dat laatste. Je kunt hierbij zelf de vorm sleutelhanger uitkiezen, wat je wilt laten graveren en of je op beide zijden iets wilt laten graveren.

Ik heb zelf gekozen voor de kleine ovale sleutelhanger met een gravure aan één zijde. Je kunt heel simpel een tekst schrijven op papier, inscannen en de foto uploaden via de website. Mocht je geen mooi handschrift hebben of geen scanner, dan kun je de tekst ook gewoon intypen en dan wordt deze tekst voor jou gegraveerd.

Bij een tekening of namen werkt het precies hetzelfde. Ook deze dingen kun je zelf tekenen of schrijven, inscannen en uploaden via de website. Je hoeft niet perse groot te schrijven of te tekenen, want het komt in verhouding natuurlijk op een klein oppervlak te staan.

De kwaliteit van de sleutelhanger

Een sleutelhanger maken voor Vaderdag

De sleutelhangers zijn niet goedkoop, deze variant was €29,90, dus daarom wil je wel dat de kwaliteit hoog ligt. De sleutelhanger is gemaakt van roestvrij staal en is verpakt in een leuk doosje met een kaartje en een zilverpoetsdoekje. Zo heb je meteen een leuke verpakking om hem cadeau te doen en kun je je berichtje nog kwijt op het bijgeleverde kaartje.

De gravure ligt diep en is goed voelbaar, waardoor hij niet zal vervagen. Hij wordt gemaakt met een lasergraveermachine en ziet er precies zo uit als jij hem hebt ontworpen. Ik vind dit zelf super leuk, zodat je echt een cadeau kunt geven in jouw handschrift dat iemand bij zich kan dragen en dus continu ziet.

De kwaliteit ligt naar mijn idee erg hoog. Daarom zou ik het geld wel overhebben voor zo’n persoonlijk cadeau. Leuk om te weten is dat Kaya Sieraden per sieraad een bedrag overmaakt aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia een week naar school kan. Zo draag je meteen een steentje bij!

Conclusie

Een sleutelhanger maken voor Vaderdag

Ik vind het zelf een heel mooi en persoonlijk cadeau! Mijn vader rijdt veel in zijn auto en ziet dan deze sleutelhanger altijd hangen. Dat geeft toch een soort drive safe gevoel mee, maar ik denk dat dit ook bij heel veel mensen een glimlach op hun gezicht zou toveren! Je kunt de boodschap zo persoonlijk maken als je zelf wilt, maar zelf vond ik dit een hele simpele en mooie boodschap.

Naast een sleutelhanger maken kun je bij Kaya Sieraden ook kiezen voor andere sieraden als stoere armbanden, kettingen en manchetknopen. Zelf vond ik dit het beste cadeau voor mijn vader, aangezien hij alleen een horloge als sieraad draagt, maar het kan natuurlijk dat iets anders beter bij jouw vader past!

Kijk zeker eens op Kaya Sieraden in de categorie cadeau vader voor meer leuke persoonlijke sieraden voor Vaderdag.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    WIES | NATURE OF HAPPINESS

    Ah wat schattig is deze!

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP