Tom Ford Ombré Leather review

Tom Ford Ombré Leather review

De Tom Ford Ombré Leather parfum is het beste van twee werelden. Dit parfum is namelijk voor mannen én vrouwen. Ik ontdekte dit parfum bij Douglas en vertel je er graag alles over!

Tom Ford Ombré Leather parfum

Tom Ford Ombré Leather review
Tom Ford Ombré Leather review

Tom Ford heeft naast zijn carrière als modeontwerper, filmregisseur, producent en scenarioschrijver een eigen beautylijn. Alle beautyproducten van dit merk hebben een enorm luxueuze uitstraling en wil je gewoon alleen voor het uiterlijk al hebben. Dit product is nu mijn eerste product van Tom Ford, maar wie weet volgen er snel meer.

Immens. Ongebonden. Gedreven.

Vrijheid komt van binnenuit, het hart van de woestijn van het westen gewikkeld in leer. Het beweegt vooruit, ongebonden, door de stille lucht van een wijd open ruimte. Opwaaiend stof, huid op huid, onthult Ombré Leather van Tom Ford zichzelf zoals een landschap in lagen, waar stukken rots transformeren in het licht van de zonsopgang.

De quote hierboven omschrijft de nieuwe geur van Tom Ford. Laag voor laag ontdek je iets nieuws en komt er dus een andere geur naar boven. De unisex geur is opgebouwd met kardemom (gember) als topnoot, Arabische jasmijn en leer als hartnoten en patchouli, amber en mos als basisnoten.

De verpakking

Tom Ford Ombré Leather review
Tom Ford Ombré Leather review

De verpakking is eigenlijk heel strak en simpel gehouden. Wel voelt het flesje heel zwaar aan, waardoor hij fijn in de hand ligt. De naam van het parfum is bedrukt op een lederen bandje en deze zit in het flesje verwerkt.

Verder zijn de initialen van Tom Ford bovenop de dop te vinden. Deze zijn er in verwerkt, waardoor je ze kunt voelen en ze een extra touch meegeven. De dop is erg stevig en klemt zich goed vast aan het flesje, waardoor hij er nooit af zal vallen in je bagage.

Tom Ford Ombré Leather review

Tom Ford Ombré Leather review
Tom Ford Ombré Leather review

In het begin was ik best wel verbaasd dat het een geur voor mannen en vrouwen was. Ik vond hem namelijk persoonlijk erg lekker, maar wel aan de zware kant. Daardoor ging ik er vanuit dat hij voor mannen was. Ik heb dit eigenlijk heel vaak met parfum, dus was heel aangenaam verrast!

De geur begint echt met een soort rokerige lederachtige geur, waarna hij langzaam iets lichter wordt. Je ruikt daarna met name de amber en patchouli. Ik ben zelf een hele grote fan van patchouli en vind heel veel geuren met dit ingrediënt heerlijk. De geur is zwaar, maar doordat de andere ingrediënten erg zacht zijn zorgt dit voor een fijne mix.

Ik vind deze geur persoonlijk erg lekker en hij zorgt zeker voor meer afwisseling in mijn stash. Ik denk dat dit parfum vooral onder de mannen een favoriet zal zijn, maar nu kun je hem dus ook samen met je vriend delen en voor jezelf aanschaffen. Perfect voor de vrouwen die houden van een zware parfum, maar liever geen traditionele mannengeur willen aanschaffen (zoals mij).

Conclusie

Tom Ford Ombré Leather review

De nieuwe geur van Tom Ford Ombré Leather is zowel een topper voor mannen als voor vrouwen die houden van zware geuren. De geur van leer, patchouli en amber moet bij je passen, maar als dit je ligt dan vindt je hem vast en zeker lekker! Het is een andere geur dan de parfums die ik op dit moment in mijn stash heb, maar wel eentje die nog net ontbrak.

Het Tom Ford Ombré Leather parfum is verkrijgbaar bij Douglas voor €106,08 (50ml).

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP