Cibdol Oil

Mijn Netflix series tips voor juni 2020

De beste Netflix series van april 2019

In februari plaatste ik mijn laatste overzicht van de beste Netflix series. Ik heb inmiddels al vijf nieuwe series gekeken en deze deel ik in mijn beste Netflix series van april 2019 overzicht!

Tidelands

https://youtu.be/MhsjoQLKaiY
Tidelands is de eerste Australische Netflix serie. Het gaat over sirenen die zich verwikkelen in een strijd met de mens. Cal Mcteer ontdekt na haar terugkeer naar het vissersdorpje haar ware aard, maar weet niet of ze zich meer thuis moet voelen tussen de mensen of de Tidelanders.

Tidelands is wat mij betreft een hele verfrissende serie. Een keer geen serie over vampieren of weerwolven, maar dit keer over sirenen. Het zijn de zeemeerminnen die zeelui aantrekken met hun mooie gezang. De serie was een mooie mix tussen fantasy en actie, geen overdreven special effects, maar eigenlijk een hele realistische serie. Ik vond het zo spannend, dat ik echt hoop dat seizoen 2 snel volgt!

Selling Sunset

In Selling Sunset gaan de medewerkers van The Oppenheim Group de strijd met elkaar aan. Deze makelaardij verkoopt de meest luxueuze villa’s in Los Angeles. Als de medewerkers de villa’s snel voor een goede prijs verkopen ontvangen ze tonnen aan commissie. Na het toevoegen van wat extra concurrentie loopt het uit op één groot drama.

Selling Sunset gaf me een beetje een The Hills vibe. Het blijkt ook van dezelfde maker te zijn! Ik vond deze reality drama serie echt geweldig en kon eigenlijk niet stoppen met kijken. Het is een serie waar je absoluut je gedachten op nul kunt zetten en jezelf kunt vermaken. Als je een liefhebber van The Hills, dan ga je deze serie geweldig vinden.

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina is een spin-off van de serie Riverdale. Het fantasy-gehalte ligt in deze serie een stuk hoger en het speelt zich af in het naastgelegen dorpje Greendale. Sabrina is een halfbloedje, half-mens en half-heks, ze moet een keuze maken tussen twee scholen en twee gemeenschappen. In seizoen 2 heeft ze haar keuze gemaakt en gaat ze er vol voor om er het beste van te maken.

Na seizoen één staat nu het tweede seizoen op Netflix. Ik was vorig jaar al begonnen aan het eerste seizoen, dus keek hier echt naar uit. De serie staat net pas online, maar ik heb nu al heel wat afleveringen versleten. Ik vind het simpelweg té spannend! Ik weet dat er veel wisselende meningen over deze serie zijn, maar als je fan bent van fantasy en het bovennatuurlijke, dan is deze serie vast wat voor jou.

Secret City

In Secret City is de hoofdrolspeelster Harriet Dunkley een journalist bij een plaatselijke krant. Ze duikt in de details van een lijk dat is aangespoeld, maar komt zo terecht in een groot web vol met politieke geheimen.

Secret City is een serie uit 2016, maar inmiddels is het tweede seizoen ook beschikbaar op Netflix. Ik had deze serie nog nooit gezien. Ik moet zeggen dat het eerste seizoen voor mij best even doorzetten was, maar het tweede seizoen is een stuk sterker. Het is een politieke thriller en doet me een beetje denken aan Homeland. Als je opzoek was naar een soortgelijke serie, dan kun je deze zeker eens uitproberen.

Stay Here

In Stay Here gaan designer Genevieve Gorder en vastgoed expert Peter Lorimer vakantiehuizen omtoveren tot winstgevende bedrijven. Er staan namelijk heel veel huizen te huur voor toeristen die totaal niet aan de eisen van een reiziger voldoen. Terwijl als je het design aanpast en een duidelijk plan maakt, dan kun je een huis omtoveren tot een grote inkomstenbron.

Stay Here is een officiële Netflix serie, maar een beetje met een televisie vibe. In het programma gaan Genevieve en Peter per aflevering naar een huis toe om de eigenaar te helpen. Ze toveren het huis om tot iets waar je als toerist echt heen wilt en zelfs wat meer voor zou willen betalen. Ik vind dit soort make-overs erg leuk om te zien. Als er niets op televisie is, maar je toch zin hebt in een programma, dan kun je altijd Stay Here nog aanzetten.

De beste Netflix series van april 2019

De beste Netflix series van april 2019
Klik om te pinnen

Dit was mijn overzicht van de beste Netflix series van april 2019. Ik heb de laatste tijd veel leuke ontdekkingen gedaan. Als ik de Chilling Adventures of Sabrina heb afgekeken ga ik weer opzoek naar iets nieuws.

Heb jij nog Netflix aanraders?

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Simone

  Ik vond Tidelands ook heel gaaf. Je omschrijving klopt echt precies. Niet too much fantasy, Secret City zag ik staan, leek me wel interessant… Sabrina beviel goed, alleen vond ik de erste afl van seizoen 2 niet heel geweldig. Ben benieuwd. Alle andere moet ik nog proberen! :)

  • avatar
   Esmée

   Dankjewel! Ik heb mijn best gedaan om alles zo goed mogelijk te omschrijven, soms nog best een opgave. Bij de eerste aflevering van Sabrina keek mijn vriend me inderdaad ook een beetje gek aan. ;) Veel plezier met kijken! Liefs, Esmée

 • avatar
  Sanne

  Wat leuk! Voor het eerst een Netflix lijstje met titels die ik allemaal nog niet ken. Ga ze even noteren voor mezelf, want ik ben benieuwd.

 • avatar
  Mevrouw Marloes

  Oeh, vooral Tidelands klinkt als een serie voor mij. Ga daar vanavond eens een aflevering van kijken. Turn Up Charlie is een aanrader als je zin hebt in een comedyserie. De afleveringen zijn ook niet heel lang, dus het is makkelijk om even tussendoor te kijken.

  Liefs,
  Marloes

  • avatar
   Esmée

   Super leuk! Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vond. En, bedankt voor de tip. Liefs, Esmée

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP