fbpx

Cibdol Oil

TOO FACED MELTED FROSTING

Too Faced Melted Frosting

Eén van de producten vanuit mijn Sephora bestelling, Too Faced Melted Frosting. Een lichtroze kleur. Als je me een lipstick geeft, geef me dan een roze kleur, dan zit je altijd goed. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de Melted lipsticks, maar ik wilde het graag zelf proberen. Ik besloot een kleur te nemen uit de lentecollectie, oftewel een nieuwe kleur. Wel een risico, omdat hij nog op weinig blogs te zien is.

Het product

TOO FACED MELTED FROSTING
TOO FACED MELTED FROSTING
TOO FACED MELTED FROSTING
De Too Faced Melted lipsticks staan bekend om een tube en een zacht kussentje. Dit kussentje laat je over je lippen glijden en deze laat de kleur mooi egaal achter. Wel vond ik de verpakking een stuk kleiner dan ik had verwacht, maar hij heeft wel een prachtige luxe uitstraling.

Get the staying power of a stain, the intense color of a liquid lipstick and the high shine of a gloss in one long-wear formula. Using exclusive technology to keep cauldrons of molten lipsticks liquid and creamy, Melted Liquified Long Wear Lipstick comfortably coats lips in bursts of intense, high-impact, super rich, saturated color that lasts for hours.

Kortom als je een lipstick wilt hebben die lang blijft zitten, dan heb je volgens Too Faced dit product nodig. Hij verzorgt je lippen, knalt van je lippen af en blijft uren zitten. Dit high-end product komt hopelijk al zijn beloftes na, zodat ik echt blij ben met mijn aankoop.

Swatch

TOO FACED MELTED FROSTING
Too Faced Melted Frosting is een blauwroze kleur, mijn favoriet. Deze kleur neigt wel meer naar roze als naar blauw, waardoor het echt zo’n Barbie kleurtje wordt. Niets mis mee, maar ik ben wel heel nieuwsgierig hoe dit kleurtje me zal staan. De swatch was nauwelijks van mijn arm af te krijgen, wat voor het product natuurlijk een goed teken is.

Het resultaat

TOO FACED MELTED FROSTING
Een mooie lichtroze kleur die van mijn lippen afspat. De kleur is goed gepigmenteerd en bij een gebruinde huid lijkt het net een neon-kleurtje. Ik vind de kleur precies goed, als hij meer roze in zich had, dan had hij echt té Barbie geweest. De kleur blijft heel goed zitten, ondanks dat de kleur afgeeft. Je blijft de kleur een aantal uur zien, maar de glans wordt langzaam steeds minder. Hij blijft zeker beter zitten als alle budget lipsticks en is zijn prijs daarom ook waard. De unieke formule van zachte verzorgde lippen en toch een lange houdbaarheid zijn uniek! Ik ben blij met dit product en ik ben benieuwd naar de andere kleuren.

Too Faced Melted Frosting is verkrijgbaar voor €20,70.

 • Reacties ( 11 )

 • avatar
  EminasLifestyle

  Zeker een mooi kleurtje!

 • avatar
  Rosanne

  Dit kleurtje is echt heel leuk. Ik ben hier al een tijdje erg benieuwd naar. liefs

 • avatar
  Lisa

  Echt een kleurtje om verliefd op te worden!

 • avatar
  Lotje

  Prachtige kleur! Staat je goed! Ik heb er zelf ook eentje en ze zijn heel fijn! X

 • avatar
  Mariëlle

  Ik denk dat hij wat te licht is voor mij, maar ze schijnen echt top te zijn!

 • avatar
  Kirsty

  Wat een prachtige kleur zeg! Ik ben gek op dit soort kleuren en ik vind dat hij je erg goed staat!

 • avatar
  Jana

  Mooi kleurtje! En staat je goed ^^

 • avatar
  Daphne

  Wat een prachtig subtiel kleurtje!

 • avatar
  Anouk

  Prachtig kleurtje! Mooi voor de zomer, lekker fris.

 • avatar
  Manon

  Wat een mooi zacht kleurtje is dit

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP