Mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Met de decembermaand voor de deur is het de hoogste tijd om onze verlanglijstjes door te geven. Alleen het hele jaar door weet je van alles wat je nog nodig hebt, maar op het moment dat iemand het vraagt ben je alles spontaan vergeten. In dit artikel deel ik mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst, dan kun je nog snel wat inspiratie opdoen.

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik het zelf ook erg lastig vond om dit jaar dingen te noemen voor op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst. Vorig jaar had ik natuurlijk nog veel items die ik miste voor in huis, maar dit jaar zijn het vooral weer veel dingen die me persoonlijk erg leuk of fijn lijken. Nadat ik er op ging letten merkte ik toch dat een aantal dingen weer op waren, kapot en dat er nog een aantal dingen waren waar ik heel nieuwsgierig naar was.

Mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Kleding

Allereerst ben ik de laatste tijd veel bezig geweest met de verschillende kleurtypes en kwam ik erachter dat ik zelf een herfsttype ben. Ontzettend handig, want nu weet ik precies welke kleuren ik het beste kan toevoegen aan mijn garderobe en dat ook dit het moment is voor mij om nog snel even wat items te kopen voor de volgende seizoenen. Het merk Penn en Ink heeft echt heel veel stoere en toffe items in hun collectie, waaronder deze fantastische gele trui!

Op de website combineerde ze deze trui met een geprinte broek. Een super leuk idee, want ik ben zelf gek op geprinte broeken en heb er al veel in mijn kast. Deze nette broek van Cambio zou daar nog een mooie toevoeging op zijn en staat ook erg leuk bij de currygele trui van Penn en Ink.

Tot slot heb ik op het gebied van kleding echt nieuwe lange sokken nodig. De laatste tijd trok ik veel sokken uit de kast waar ik zo een gat in trok of waar al een gat in zat. Snel tijd voor nieuwe en ik vind dit persoonlijk altijd wel een leuk cadeau om te krijgen of geven met de feestdagen.

Het hygge gevoel

Het hygge gevoel past wat mij betreft perfect bij de winter. Lekker binnen zitten met familie en vrienden, kaarsjes aan en vooral heel veel opladen. Ik zou daarom graag het originele hygge boek van Meik Wiking willen lezen. Wat nieuwe geurkaarsen, zoals de spiced white cocoa van Yankee Candle en deze toepasselijke geurkaars met de naam hygge van Skandinavisk, kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Voor de werkdagen

Sinds ik voor mezelf werk ben ik meer koffie gaan drinken. Het is zowel een genietmomentje als een hulpmiddel voor wat extra focus. We hebben thuis een Dolce Gusto en sinds de Starbucks cups gelanceerd zijn ben ik daar al nieuwsgierig naar. Toch zijn ze nog niet echt in de aanbieding geweest en was ik dat eigenlijk nog aan het afwachten. Een leuk idee voor op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas, aangezien ik ze zo eindelijk eens uit kan proberen!

Buiten dat ben ik ook heel benieuwd naar het nieuwe boek van Mascha van Beautygloss genaamd ‘je doet het toch wel gratis?’. Een vraag die je als blogger vaak krijgt en een boek die me interesse wekt, omdat er erg open wordt besproken hoe een samenwerking er wél aan toe moet gaan. Het lijkt me heel interessant en ik denk dat ik hier voor mijn bedrijf nog veel tips uit kan halen.

Ik ben benieuwd welke cadeautjes er op me liggen te wachten bij de Sinterklaas surprise en onder de Kerstboom. Wat staat er dit jaar allemaal op jouw lijstje?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Anna

  Wat een super leuk lijstje! Ik ben ook erg benieuwd naar het boek van Mascha, maar ik hoorde er ook veel negatieve reacties over!

 • avatar
  Edith-Sofia

  Leuk lijstje! Die trui ziet er echt prachtig uit, hele mooie kleur. Op mijn lijstje staat o.a. de Moon kalender.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP