Vision zonnebrand spray

Vision zonnebrand spray

Ben je nog opzoek naar een veilige zonnebrand voor de warme zomerdagen? De Vision zonnebrand spray kwam het beste uit de test van de Consumentenbond. Deze spray is dus het meest veilig en betrouwbaar, wat volgens het onderzoek lang niet altijd zo blijkt te zijn.

Factor 30 is factor 30, toch?

Je loopt de winkel in en grijpt naar factor 30. Je gaat er vanzelfsprekend vanuit dat dit ook daadwerkelijk de bescherming geeft van een zonnebrand met factor 30. Alleen uit het onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat niet ieder merk hieraan voldoet. Merken als Australian Gold en Lucovitaal halen de beloofde SPF 30 niet.

De Garnier Ambre Solaire dry protect spray en de Vision Every Day sun protection spray kwamen het beste uit de test. De Vision zonnebrand spray kreeg van de Consumentenbond een 7,5 en het volgende commentaar: “Deze spray biedt een goede bescherming tegen UVA-straling en UVB-straling. Het middel bevat geen geurstoffen en allergenen. Hierdoor is deze spray geschikt voor mensen met een gevoelige huid.”

Vision zonnebrand spray

Vision zonnebrand sprayDe zonnebrand van Vision is dus niet alleen het meest veilig en het meest betrouwbaar, maar ook geschikt voor de gevoelige huidjes onder ons. Ik heb zelf snel last van parfum, een ingrediënt dat vaak in zonnebrand te vinden is. Het fijne is dat deze 100% parfumvrij is. Ik heb zelf geen last van een jeukende of broeiende huid gehad na het gebruik van deze spray. Wat een hele opluchting is tijdens de warme zomerdagen!

De spray is gemakkelijk in gebruik. Je kunt hem zowel staand als op zijn kop gebruiken, waardoor je je gehele lichaam snel in kunt smeren. Zo is het ook iets gemakkelijker om je rug in te smeren. Je merkt bij het uitsmeren meteen dat hij ontzettend snel intrekt. Ik heb ook het idee dat hij veel minder plakt, dan andere zonnebrand crèmes en sprays. Voor mij is dit zeker een nieuwe favoriet! Het is fijn om te weten dat hij doet wat hij moet doen en dat ik op deze manier goed beschermd ben tegen het zonnetje.

De Vison zonnebrand spray (200ml) is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen voor €21,99.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP