Weekplanner printable: 5 leuke gratis planners

5 leuke weekplanner printables

Zelf ben ik echt fan van leuke kleurrijke planners! Soms is mijn werkweek wat korter dan normaal en vind ik het zonde om een halve week in mijn agenda in te vullen. Een weekplanner printable is dan ideaal. Daarom deel ik vandaag met jullie 5 leuke weekplanner printables om gratis te downloaden en uit te printen.

Weekplanners uitprinten

In dit artikel zet ik een aantal weekplanners op een rij. Ze zijn vooral heel kleurrijk, maar ook heel overzichtelijk en fijn om al je to-do’s en doelen per week op te schrijven. Wanneer je een weekplanner printable hebt gevonden die je aanspreekt kun je op de afbeelding klikken en ga je naar de desbetreffende website om hem te downloaden.

Pak je nieuwe hp cartridge er dus maar snel bij, zodat je alle weekplanners uit kunt printen die je aanspreken. Als de cartridges van je printer op dit moment helaas op zijn, dan kun je het artikel natuurlijk altijd opslaan voor later. Via PrintAbout kun je heel gemakkelijk cartridges vinden die passen bij jouw type printer!

5x weekplanner printable

1. Studio Anna Jirina

Als je je bij Studio Anna Jirina aanmeldt voor de nieuwsbrief kun je de weekplanner gratis downloaden. De weekplanner met het leuke peachy printje heeft per dag 7 regels om te vullen met jouw to-do’s.

Verder heb je ook nog ruimte voor jouw wekelijkse doelen en eventuele notities. De weekplanner is lekker compact op één A4’tje, maar je hebt toch genoeg ruimte voor de dingen die je niet mag vergeten.

2. Fablouise

Fablouise heeft op haar blog heel veel mooie printables staan. Van boekenleggers tot do-to lijstjes, je kunt er van alles vinden. Alle designs zijn gemakkelijk te downloaden vanaf haar blog en na het printen kun je dus direct aan de slag!

Deze weekplanner printable gebruik je horizontaal en je kunt plannen van maandag tot en met zondag. Verder zijn de dagen ingedeeld van 9.00 uur ‘s ochtends tot 20.00 uur ‘s avonds. Zo kun je je werkdag en zelfs een deel van de avond helemaal inplannen.

3. Last Days of Spring

De Last Days of Spring weekplanner bestaat uit twee pagina’s en is te downloaden in verschillende uitgaves. Zo kun je deze weekplanner printable afdrukken met takenlijsten voor school + werk, alleen werk en school + werk + blog. Zo kun je per onderdeel het overzicht bewaren.

Naast de korte takenlijstjes per dag heb je ook ruimte om het avondeten in te plannen, je goede voornemens voor die week, je doelen, evenementen en een de to-do’s die je absoluut niet mag vergeten. Dit lijkt me een hele fijne planner om even je hoofd mee leeg te maken en alles wat in je opkomt op te schrijven.

4. Shining Mom

De printables van Shining Mom heb ik een hele tijd voor mijn blog gebruikt. Op haar blog vind je zowel maand- als weekplanningen en deze zijn allemaal enorm uitgebreid. Je kunt natuurlijk zelf bepalen welke pagina’s je uitprint en kunt zo kijken wat je precies nodig hebt.

Zelf vind ik de kolommen om te plannen heel fijn, maar ook de lijstjes voor doelen. De maandplanningen gebruikte ik altijd om al mijn blogartikelen in te plannen en de weekplanningen voor mijn dagelijkse taken. De planningen zijn allemaal heel mooi en vrolijk vormgegeven, waardoor het gewoon al een feestje is om ze uit de printer te zien komen!

5. SaturdayGift

Tot slot wil ik deze weekplanner printable van SaturdayGift nog uitlichten. Je krijgt deze ook gratis door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Ik vind deze nog zeker de moeite waard om te benoemen, omdat ze compact zijn, maar tegelijkertijd ook heel praktisch.

Deze planners hebben namelijk niet heel veel poespas, maar je hebt wel bij iedere dag de ruimte voor je to-do’s. Daarnaast kun je je belangrijkste doelen noteren en het avondeten inplannen. Verder kun je ook je dagelijkse taken noteren en per dag afvinken, heel fijn!

Hopelijk heb je wat mooie weekplanners gevonden! Mocht je toch liever voor een agenda gaan, bekijk dan eens mijn Milly Pie review.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Anna

    Wat leuk dat je mijn weekplanner hebt opgenomen in je artikel! Ik ben echt gek op dit soort printable planners, kan er echt niet zonder!

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP