fbpx

Cibdol Oil

Tip: White Barn kaarsen

Tip: White Barn kaarsen

Laatst ontving ik een White Barn kaars om uit te testen voor de webshop Waloo. De sterke geur was even wennen, maar sindsdien ben ik fan. De White Barn kaarsen laten niet alleen je woonkamer, maar heel je huis lekker ruiken, als je ze aansteekt.

White Barn pineapple crumb cake

White Barn is het zusje van Bath & Body Works en wordt ook in deze winkels en webshop verkocht. Het merk is in Nederland niet zo gemakkelijk verkrijgbaar, maar gelukkig heeft Waloo er een hele hoop in het assortiment. Ik ben niet gesponsord om dit artikel te schrijven, maar ik ben gewoon razend enthousiast.

Pineapple crumb cake ben je misschien net als mij nog niet bekend mee, maar het is een taart die ik als ik hem ooit tegenkom zeker ga proberen. Als je deze kaars aansteekt, dan ruikt je hele huis naar versgebakken taart. Het is dan ook een zoete geur, maar de ananas ruik je er niet direct in terug. Wel ruik je de boterachtige cake en een kruimelige glazuur topping, je wilt toch dat je huis altijd zo ruikt? Dat voelt echt als thuiskomen.

De kaars heeft het heel erg lang gedaan. Hij was na twee maanden helemaal op, maar ik heb hem in deze twee maanden erg vaak aangehad. Je mag hem maximaal 4 uur lang achter elkaar branden, maar na vier uur ruikt je volledige huis er ook al naar. Het is na een paar uur branden vaak al genoeg om hem uit te blazen, want zelfs nadat de kaars uit is kun je nog nagenieten van de geur. In totaal branden deze White Barn kaarsen ongeveer 45 uur.

White Barn kaarsen

Dat ik gelijk meer White Barn kaarsen zou willen aanschaffen kun je dan misschien wel raden. De bovenstaande kaarsen zijn de geuren die mij op dit moment het meeste aanspreken. De bovenste twee geuren lijken me heerlijk voor de herfst en de onderste drie geuren voor de zomer. De geur Pink Prosecco past naar mijn idee bij ieder seizoen en ik vermoed dat deze erg fris is van geur.

De verpakkingen stralen gewoon al luxe uit en geven je een heel knus gevoel. De kaarsen gaan lang mee, dus eigenlijk zijn ze wat mij betreft de prijs absoluut waard. Als ik ooit een Bath & Body Works winkel in loop, dan moet ik me vast en zeker inhouden. ;)

White Barn kaarsen zijn verkrijgbaar voor €27,90 bij Bath & Body Works Nederland en vanaf €26,00 bij Notino.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Tessa

    De vormgeving van deze kaarsen is erg leuk.

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP