De mooiste diamanten verlovingsringen

De mooiste diamanten verlovingsringen

Ben ik de enige die wegzwijmelt bij prachtige foto’s van bruiloften en mannen die op de meest romantische manier hun vrouw ten huwelijk vragen? Al vanaf kleins af aan wil ik een droombruiloft en daar hoort natuurlijk een mooie verlovingsring bij.

De verloving

Al jarenlang heb ik op Pinterest een bord waar ik de mooiste bruiloften en trouwjurken verzamel. Ik vind het gewoon leuk om te dagdromen over hoe mijn bruiloft er ooit uit komt te zien. Ik ben op dit moment al meer dan 8,5 jaar samen met mijn vriend, maar ik weet dat een bruiloft nog niet op de planning staat. Dat hoeft van mij ook nog niet. Toch vind ik het leuk om ideeën te verzamelen en bedacht ik me dat ik eigenlijk nog nooit echt heb nagedacht over mijn verloving. Ik weet dat je dit totaal niet kunt plannen en dat het vaak voor vrouwen heel onverwachts komt, maar toch is het leuk om er alvast over na te denken.

Mijn vriend op zijn knieën met een ring in zijn handen dat kan ik me helemaal niet voorstellen. Ik word er al zenuwachtig van als ik eraan denk. Toch vind ik het leuk om erover na te denken en vermoed ik dat hij dit op een prachtige vakantiebestemming zou doen. Misschien zelfs wel tijdens een reis die bij ons beiden al jarenlang op de bucketlist staat. Het liefst zou ik dit willen op een mooie locatie waar we na een gezellige dag terecht komen, bijvoorbeeld hoog in de bergen met een uitzicht over het strand en het water of op een strand bij zonsondergang. Heel onverwachts gaat hij op zijn knieën en laat hij een ring zien die het geheel alleen nog maar mooier maakt.

De mooiste diamanten verlovingsringen

De mooiste diamanten verlovingsringenTegenwoordig zie je steeds meer verschillende soorten verlovingsringen. Ik vind zelf de witgouden diamanten verlovingsringen en de roodgouden diamanten verlovingsringen het mooist. De diamanten verlovingsringen van BAUNAT zijn handgemaakt en daardoor van hele hoge kwaliteit. Je kunt er zelfs verlovingsringen laten ontwerpen, waardoor jouw verlovingsring echt uniek is!

De 7 mooiste diamanten verlovingsringen, wat mij betreft, zie je in de afbeelding hierboven. Ik ben echt gek op de witgouden en roodgouden ringen. Ik hou zelf van iets uniekere ringen, maar wel diamanten ringen waaraan je kunt zien dat het om een verlovingsring gaat. Je wilt tenslotte dat het direct opvalt dat je bent verloofd en dat mag absoluut niemand ontgaan.

Mijn ultieme favoriet van deze zeven? Dat is lastig kiezen, maar ik vind de tweede onderaan ontzettend mooi. Deze voelt heel uniek en een beetje sprookjesachtig aan. Ik weet niet of dat mijn definitieve keuze zou zijn, maar voor nu vind ik dat de mooiste ring uit deze selectie.

Welke diamanten ring vind jij het mooist?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Kirsty

    Ik wil ook wel graag trouwen met mijn vriend, maar ik zie hem er echt niet voor aan om op de knieën te gaan haha. Maar dat maakt ook niet uit, dan vraag ik hem wel als de tijd daar is. Zou het nu nog niet willen omdat het toch best prijzig is. Ik vind uit de onderste rij de gouden ringen heel mooi!

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP