Diary #117: uiteten & nieuwe decoratie

Deze week hield ik een grote schoonmaakronde door het huis. Ik heb in een paar dagen het hele huis schoongemaakt, gestofzuigd en gedweild. Verder ging ik lekker uiteten en langs mijn opa en oma, waar ik verrast werd met een hele doos vol met nieuwe decoratie. 

Maandag

Diary #117Maandag ben ik meteen goed begonnen. Ik heb de was gedaan en deze meteen opgeruimd. Verder ben ik druk bezig geweest met het schrijven van mijn diary en om 17.00 uur plofte ik samen met Roel op de bank voor België – Panama. Het WK wordt hier uiteraard veel gekeken! ‘s avonds ruimde ik de hele bovenverdieping op. Het was best wel een troepje in huis en eigenlijk kon alles wel een schoonmaakbeurt gebruiken, dus ik besloot daar deze week extra aandacht aan te besteden, zodat ik die weken daarna iets vrijer zou zijn.

Dinsdag

Diary #117: uiteten & nieuwe decoratieDinsdag installeerde ik mijn nieuwe waterkoker. Ik heb toch besloten dat ik hem een stuk mooier, maar ook een stuk fijner in gebruik vind dan mijn glazen waterkoker. Ik heb hem dus vervangen en meteen foto’s gemaakt voor de review. Verder heb ik de gehele benedenverdieping gestoft, gestofzuigd en gedweild, dus ook dat is weer helemaal ready voor de rest van de week. Aan het eind van de middag zijn we even boodschappen gaan doen en ‘s avonds ploften we samen op de bank om het WK te kijken.

Woensdag

Diary #117: uiteten & nieuwe decoratieWoensdag besloot ik even een rustdag te houden in het huishouden. Ik had zin om ‘s ochtends extra tijd te besteden om een Instagram training te volgen, dus dat heb ik dan ook gedaan. Daarna heb ik alle oefeningen uit de training uitgewerkt en ben ik aan de slag gegaan met het editen van mijn nieuwste video. Ik moest al mijn energie sparen voor ‘s avonds, we hadden namelijk een personeelsfeest van Roel van 20.30 tot 0.30 uur. We hadden niet verwacht dat we tot het einde zouden blijven, maar het was ontzettend leuk en gezellig. We hebben zelfs veel dansjes gedaan.

Donderdag

Diary #117: uiteten & nieuwe decoratieDonderdag waren we allebei nog best moe ‘s ochtends, maar we zijn er wel gewoon op tijd uitgegaan. Als je dacht dat ik deze dag rustig aan gedaan zou hebben, dan heb je het mis. Ik heb namelijk de badkamer en de wc’s schoongemaakt, zodat heel mijn ronde door het huis eindelijk af was. Ik merk dat ik in dit soort klusjes steeds sneller wordt, wat natuurlijk mooi is meegenomen. Ook ging ik even aan de slag met mijn nieuwe freelance opdracht voor mijn coach, die een eigen bedrijf aan het opstarten is. Ik mag haar helpen met het opzetten van haar social media en haar eigen website. Super cool!

Daarnaast hadden we woensdag uit paniek een printer besteld. Ik heb deze steeds vaker nodig om verzendlabels te drukken, maar ook om documenten voor mijn eigen bedrijf te printen, dus ik ben blij dat we er eindelijk één hebben. Hij kwam donderdag eind van de middag binnen en ik was uiteraard wel zo slim om niet meteen printpapier mee te bestellen, dus dat moet ik nog even scoren.

Vrijdag

Diary #117: uiteten & nieuwe decoratieVrijdag was Roel een dagje vrij. We hebben dan ook een aantal klusjes in het huis gedaan, waaronder onze nieuwe tuinposter opgehangen. Het oogt gelijk zoveel knusser in de tuin, echt super leuk! Verder gingen we vrijdagmiddag op tijd richting Bergen op Zoom, omdat we een etentje gepland hadden staan. We gingen eten bij de Watertuin en dat sloot ik af met dit heerlijke toetje.

Zaterdag & zondag

Diary #117: uiteten & nieuwe decoratieZaterdag ging Roel eerst naar de kapper en zijn we daarna doorgegaan naar mijn opa en oma. Ik had ze deze week een berichtje gestuurd dat we zaterdag langskwamen. Toen we aankwamen herkende ik mijn moeders auto al en eenmaal aangekomen waren mijn ouders er ook. Het was uiteindelijk heel gezellig en ik mocht bij mijn oma nog wat spullen uitkiezen die ik wilde hebben.

Zondag pakte ik alle gekregen spullen uit en koost ik er meteen een leuk plekje voor uit. De hortensia staat nu buiten in een pot die we nog over hadden, het mandje staat tussen de bank en de buffetkast en de sprookjesboomplant staat op het krukje bij de buitendeuren. Voor de rest had ik nog wat dingen gekregen als een snijplank, asbak, vazen en lampjes voor buiten. De buitenlampjes heb ik door de schutting geregen, maar achteraf kwam ik er pas achter dat de buren die nu dus ook kunnen zien. Dat wordt nog even een ander plekje opzoeken haha.

Hoe was jouw week?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Merel

  Die bloempot met ‘er was eens…’ is echt super leuk!

 • avatar
  Jessica J.

  Ik vind een glazen waterkoker juist erg mooi. :-) Ik heb spijt dat ik destijds geen Sprookjesboompje gekocht bij de Efteling. Volgende keer!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP