Andrélon Aloë Vera Repair review

Andrélon Aloë Vera Repair review

De laatste zomerse dagen zijn aangebroken en daar willen we optimaal van genieten. Tijd om in de zon te liggen voor een extra bruin tintje en een duik te nemen in het zwembad voor wat verkoeling. Je haar heeft tijdens deze momenten veel te verduren en kan wel wat extra verzorging gebruiken. Speciaal daarvoor heeft Andrélon Aloë Vera Repair collectie uitgebracht! 

Andrélon Aloë Vera Repair

Een aantal weken terug schreef ik de review over de Andrélon Amandel Shine collectie en nu is het de beurt aan de Andrélon Aloë Vera Repair collectie. Dit is de tweede speciale lijn van Andrélon voor deze zomer. Waar de Amandel Shine dof haar omtoverde in glanzend haar geeft de Aloë Vera Repair extra verzorging mee aan droog en beschadigd haar. Perfect voor de dames (of heren) die in de zomer graag in de zon liggen, het zwembad induiken en niet met een pluizenbol rond willen lopen. In deze lijn is gebruik gemaakt van twee hoofdingrediënten, namelijk aloë vera en avocado. Deze ingrediënten staan al eeuwen bekend om hydraterende en voedende eigenschappen. Nu mogen we er eindelijk van genieten met deze drie haarverzorgingsproducten.

Aloë Vera Repair shampoo

Andrélon Aloë Vera Repair reviewDe geur van de shampoo ruikt door de twee hoofdingrediënten heel fris, een stuk frisser nog dan dat je van Andrélon gewend bent. Ik vind voornamelijk de aloë vera sterk naar voren komen. Hij schuimt erg goed en is daardoor gemakkelijk te verdelen over het haar. De shampoo heeft een herstellende werking en dringt door in de kern van het haar. Hierdoor voelt na afloop je haar erg schoon aan, waardoor het wat mij betreft de perfecte shampoo is voor na een dagje strand! Mijn haar is ondanks de herstellende en verzorgende werking van deze shampoo nog wel erg droog na het gebruik, dus de bijbehorende conditioner en / of het haarmasker zijn voor mijn haartype wel echt nodig.

Aloë Vera Repair conditioner

Andrélon Aloë Vera Repair reviewDe conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo. Hierdoor kun je de geur echt stapelen, waardoor je hem de rest van de dag ruikt. De conditioner is erg dik van structuur en je merkt dat hij je haar de juiste verzorging geeft na het wassen. Wanneer ik de conditioner gebruik voelt mijn haar na afloop erg zacht aan en zijn alle klitten verdwenen. Ik vond op dat gebied de conditioner beter dan de andere conditioners van Andrélon, maar mijn haar oogde nadat het opgedroogd was nog wel pluizig.

Aloë Vera Repair masker

Andrélon Aloë Vera Repair reviewHet Andrélon Aloë Vera Repair masker was voor mij het favoriete product uit deze lijn. Aangezien mijn haar heel schoon, maar wel droog eindigde na het gebruik van de shampoo gebruikte ik daarna het liefst het masker. Dit masker voedt je haar heel intensief en zorgt ervoor dat het er twee dagen lang stralend uitziet. Daarnaast voelde mijn haar na het gebruik van dit masker heel zacht aan, was het makkelijk doorkambaar en kreeg ik het goed in model.

Het resultaat

Andrélon Aloë Vera Repair review
Links zie je mijn haar voor het gebruik van de Andrélon Aloë Vera Repair en rechts zie je mijn haar na het gebruik. Mijn haar is wel iets beter ontward (is dat een woord?), zoals je bij wimpers zou zeggen gesepareerd. Wel zie je dat mijn haar minder glanst en juist minder verzorgd oogt. Het is een stuk pluiziger en minder zacht dan voorheen. Ik ga de Aloë Vera Repair lijn toch weer omruilen voor de Amandel Shine lijn. Misschien is mijn haartype toch nét niet geschikt voor deze lijn of matcht mijn haartype juist net iets beter bij de Amandel Shine lijn. Het haarmasker laat ik trouwens wel in de douche staan.

De Andrélon Aloë Vera Repair lijn is nu verkrijgbaar vanaf €4,79 bij Albert Heijn, Etos en Kruidvat.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Teddy

    Fijne review! Mooie foto’s heb je ook gemaakt :)

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP