B FNKY Hydro Shot Day

B FNKY Hydro Shot Day

B FNKY is een natuurlijk merk met verschillende verzorgingsproducten. Ik testte de afgelopen weken de B FNKY Hydro Shot Day, een vegan dagcrème voor de gevoelige, droge en normale huid. 

Over B FNKY

B FNKY Hydro Shot DayB FNKY is een merk dat belooft dat haar producten ook daadwerkelijk werken. Dat is een pittige belofte! Verder werkt het merk samen met dermatologen en beauty experts, hebben de producten een bovengemiddelde draagbaarheid en worden ze onder eerlijke omstandigheden gemaakt. De producten zijn volledig vrij van dierproeven, diergerelateerde ingrediënten, synthetische geuren, parabenen en siliconen. Iets wat mij ontzettend aanspreekt en alleen maar nieuwsgieriger maakt naar de Hydro Shot Day!

Hydro Shot Day review

B FNKY Hydro Shot DayDe Hydro Shot Day is een product uit de Face Designer collectie van B FNKY. Het is een dagcrème verreikt met een hoge dosis ingrediënten voor de ultieme bescherming en maximaal anti-aging effect. Je gebruikt de dagcrème na het reinigen van je gezicht op je gezicht, in je nek en op je decolleté. De dagcrème geeft je ‘s ochtends met haar actieve ingrediënten een ware wake-up call. Het product kan ook gebruikt worden als basis voor je make-up!

B FNKY Hydro Shot DayDe verpakking van de B FNKY Hydro Shot Day voelt heel luxueus aan en heeft een leuke stijl. Daarnaast werkt het pompje erg goed en heb je precies één pompje nodig voor je gehele gezicht. Het eerste wat me opviel was dat het product niet heel lekker rook. Het ruikt een beetje muf. Dit komt doordat er geen parfum in verwerkt zit en er alleen gebruik gemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten. Daar ga ik zeker niet teveel over klagen, want daar ben ik persoonlijk heel blij mee, maar een fruitig geurtje was lekkerder geweest.

De dagcrème is erg dun en luchtig van structuur. Het deed me een beetje denken aan een serum en daarom is hij inderdaad heel fijn om aan te brengen onder je make-up. In het begin maakte hij mijn huid vettig en kreeg ik er meer onzuiverheden door. Het leek alsof mijn huid even moest wennen aan de switch van de ene naar de andere dagcrème. Nu is mijn huid namelijk juist heel egaal en veel zachter dan ooit tevoren. Daarnaast heb ik geen last gehad van mijn gevoelige huid tijdens het gebruik van deze dagcrème en ben ik er simpelweg heel erg over te spreken. Hij haalt het goede in mijn huid naar boven en laat mijn huid stralen. Ik wil stiekem vanaf nu niets anders meer!

De B FNKY Hydro Shot Day is verkrijgbaar voor €74,00 (50ml) bij San & Mam of via de webshop

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP