fbpx

Cibdol Oil

Beauty Kitchen aloe shampoo & conditioner

Beauty Kitchen aloe shampoo & conditioner

Al een tijdje ben ik bezig met natuurlijke haarverzorging. Ik vind het belangrijk om mijn haar goed te verzorgen zonder schadelijke ingrediënten. Ik was daarom reuze benieuwd naar deze aloe shampoo & conditioner zonder parfum, waarover je alles leest in deze Beauty Kitchen review.

Aloe shampoo & conditioner

Beauty Kitchen aloe shampoo & conditioner

De Beauty Kitchen aloe shampoo & conditioner komen uit The Sustainables lijn van het merk. Niet alleen de ingrediënten uit deze lijn zijn volledig duurzaam verkregen, maar ook de verpakkingen zijn duurzaam. Je kunt de verpakking namelijk terugbrengen naar de winkel en dan worden ze door het merk hergebruikt!

De aloe shampoo & conditioner uit deze Beauty Kitchen review zijn 100% natuurlijk en vegan. De producten bevatten beide kokosolie en aloe vera om je haar te hydrateren, te herstellen en te zorgen voor een fantastische glans. In combinatie met de conditioner krijg je zacht haar, dat je gemakkelijk uit kunt kammen.

De producten bevatten geen sulfaten, siliconen, parabenen en zelfs geen parfum. Zo zijn de producten geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en daar ben ik zelf enorm benieuwd naar! Ik ben zelf erg gevoelig voor parfum, dus denk dat dit veel goed zal doen voor mijn hoofdhuid en haar.

Beauty Kitchen review

Beauty Kitchen review: aloe shampoo & conditioner fragrance free

De Beauty Kitchen aloe shampoo is geurloos. Ik had eigenlijk nog wel een natuurlijke geur verwacht, maar dat was dus wel even wennen. In normale gevallen vind ik het eigenlijk niet erg, omdat alle stylingsproducten ook geuren hebben en dat toch vaak al een mengelmoesje wordt. Alleen na het zitten in de rook, merkte ik wel dat ik twee keer mijn haar moest wassen en een haarmasker moest gebruiken om de geur 100% weg te krijgen.

Shampoo

Verder is de shampoo volledig doorzichtig en schuimt hij vrij goed. De shampoo bevat dan geen sulfaten, maar wel milde reinigers. Hierdoor maakt hij je hoofdhuid en haar goed schoon op een zachte manier. De shampoo verdeeld fijn door het haar en ik heb niet veel shampoo nodig om mijn haar goed te wassen.

Mijn haar hoefde deze keer totaal niet te wennen aan de natuurlijke shampoo. Mijn haar voelde meteen na de eerste wasbeurt heel schoon en luchtig aan. Ik heb dan ook bij het gebruik van deze shampoo veel meer volume, dan bij bijvoorbeeld de Shea Moisture shampoo.

Beauty Kitchen aloe conditioner

De conditioner gebruik ik zowel voor de shampoo als af en toe apart. Het wordt aangeraden om de conditioner 1 tot 2 minuten in te laten trekken. Door de conditioner voor de shampoo al in mijn haar te doen kan het even intrekken voor ik het uitspoel en kan ik daarna opvolgen met het Shea Moisture haarmasker.

Conditioner

De conditioner is licht van structuur en ook deze verdeeld daardoor gemakkelijk door het haar. Ik heb helemaal niet veel nodig om de lengtes van mijn haar in te smeren en daarna is het inderdaad heel gemakkelijk door te kammen.

Hij is ook heel fijn om los te gebruiken om mijn haar tussen de wasbeurten door nog wat extra te verzorgen. Ook dit product is heel licht, waardoor hij mijn haar niet verzwaard en ik veel volume blijf houden! Daarna hoef ik alleen maar op te volgen met een krullencrème en mijn haar zit de komende twee dagen weer goed in model!

Conclusie

Wat ben ik blij met deze twee producten uit deze Beauty Kitchen review! Ze zijn heel fijn in gebruik en geschikt voor fijn, golvend haar. Het geeft mijn haar daardoor volume, maar het zit ook veel beter, terwijl ik er eigenlijk minder aan hoef te doen. De producten verzorgen mijn haar al zo goed, dat ik niet veel verzorgingsproducten meer nodig heb na het wassen.

Wat het heeft gedaan voor mijn hoofdhuid? Die jeukt niet meer na het wassen en is ook een stuk minder droog. Ik ben altijd al gevoelig geweest voor parfum en dit was dus blijkbaar ook op mijn hoofdhuid het probleem. Ik hoop dat mijn droge hoofdhuid na verloop van tijd helemaal is verdwenen, maar er is al heel veel vooruitgang!

Kortom het zijn echt topproducten die je zeker met fijn haar eens uit moet testen! Ook als je de stap naar natuurlijke producten wil maken, zou ik aanraden om met deze twee te beginnen. Zelf wil ik vanaf nu het liefst alleen nog shampoo’s zonder parfum gebruiken en overweeg ik zelfs om helemaal niet meer te wisselen.

De Beauty Kitchen fragrance free lijn is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    José

    Dit lijken mij erg fijne producten en ook geschikt voor mijn haar :)

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP