fbpx

Cibdol Oil

Cibdol acne & eczeem crème review

Cibdol acne & eczeem crème review

Naast de bekende CBD olie en capsules, zijn er ook verschillende huidverzorgingsproducten op de markt. Ik was al een tijdje benieuwd naar de werking hiervan en besloot daarom de Cibdol acne en eczeem crème uit te proberen. In deze review vertel ik je alles over mijn ervaringen met deze producten!

Cibdol CBD crèmes

Cibdol acne & eczeem crème review

Cibdol heeft verschillende CBD crèmes in het assortiment. Op dit moment zijn dat een eczeem crème, een acne crème, een psoriasis crème en een handcrème. Zelf heb ik het meest last van eczeem op mijn lichaam en acne in mijn gezicht, dus ik besloot deze twee uit te proberen.

In de CBD-encyclopedie lees je meer over de werking van CBD op het lichaam en welke voordelen het biedt. CBD werkt onder andere ontstekkingsremmend en heeft een anti-allergene werking, waardoor het een belangrijke toevoeging kan zijn aan huidverzorging, zoals deze crèmes.

In alle formules wordt naast CBD gebruik gemaakt van liposomen. Liposomen zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten uit de crèmes de verschillende lagen van de huid goed kunnen doordringen. Ook worden liposomen direct door de cellen opgenomen, waardoor de actieve ingrediënten ook beter worden opgenomen dan in crèmes zonder liposomen.

Aczedol acne crème

Aczedol acne crème review

Zelf heb ik de laatste tijd veel last van acne. Met name op mijn voorhoofd heb ik veel puistjes en ik heb het idee dat het komt door mijn spiraaltje. Het liefst zou ik helemaal geen puistjes hebben natuurlijk, maar ik vind het al fijn om het met bepaalde producten te kunnen verminderen. De Cibdol acne crème maakte me daarom erg nieuwsgierig!

Aczedol acne crème resultaat

Hierboven zie je het resultaat na 3 weken, met links het resultaat voor gebruik en rechts het resultaat na gebruik.

De Cibdol acne crème heeft goed zijn werk gedaan en ik zag zelf ook zonder de foto’s al dat mijn huid een stuk rustiger was geworden. Zo vind ik het gebied bij mijn wangen een stuk minder rood, maar zijn ook de hoeveelheid puistjes verminderd en gaan veel onzuiverheden langzaam weg.

Het is niet dat er geen puistjes meer opspelen, want toevallig werd ik vannochtend wakker met een puist op mijn kin, maar ze gaan wel sneller weg. Ook deze nieuwe puist is namelijk alweer rijp en gaat dus bijna direct weer weg. Het lijkt erop dat deze crème het proces echt bevorderd!

Qua crème vind ik hem al snel vrij vettig aanvoelen op de huid. Ik gebruik iedere keer erg weinig, maar toch ligt er een laagje op de huid. Als je naar de voor en na foto’s kijkt zie je wel dat dit ook minder is geworden en mijn huid hier ook aan went. Misschien is dit juist goed, zodat mijn huid minder talg aan maakt, maar ik heb toch liever een zacht vetvrij gevoel.

Zemadol eczeem crème

Zemadol eczeem crème review

Al vanaf de middelbare school heb ik last van eczeem. Ik heb dit vooral op mijn armen en gebruik daarom onder andere producten zonder parfum. Toch kan het soms ineens opspelen, ik krijg dan eerst jeuk en vervolgens ontstaat er eczeem wat de jeuk alleen maar erger maakt.

Mijn huid heeft daardoor veel droge plekken. Ik heb gelukkig wel een medische crème tegen eczeem die goed helpt, maar dat wil je niet dagelijks gebruiken en dat is gelukkig ook niet nodig. Het is daarom wel fijn om de huid tussendoor te verzorgen met een speciaal product en daarom heb ik de Cibdol eczeem crème uitgeprobeerd.

Voor mij haalt deze crème niet mijn eczeem of het broeierige gevoel weg, maar je merkt wel dat het meer doet dan een normale bodylotion. Zo bevat deze crème naast CBD ook havermout om de huid te ondersteunen, verzachten en kalmeren. De jeuk en de droge huid verminderen daarmee wel. Het kan zelfs de wat zwaardere droge plekken aan en je merkt dat het product een langdurige werking heeft.

Ik vind het daarom een hele fijne crème om mijn gevoelige huid op de gebieden waar ik eczeem heb extra te verzorgen en te ondersteunen. Zeker wanneer ik net een eczeem aanval heb gehad en mijn huid wel wat extra aandacht kan gebruiken. De droge plekken verdwijnen en de huid voelt na gebruik weer super zacht aan.

Conclusie

Cibdol acne & eczeem crème review

Ik ben heel tevreden over beide producten! De acne crème heeft voor mij het meeste betekend en heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. Het resultaat spreekt eigenlijk voor zich, want mijn huid oogt veel rustiger en de onzuiverheden zijn langzaam aan het verdwijnen. Ik hoop dat het resultaat over een aantal weken nog groter is.

Verder is de eczeem crème een fijne crème om mijn huid extra mee te ondersteunen en te verzorgen. Hij laat mijn eczeem niet verdwijnen, maar daar heb ik persoonlijk echt een medisch product voor nodig. Wel maakt hij mijn huid weer mooi zacht, zonder droge plekken. Mocht je last hebben van acne, psoriasis of eczeem, dan kan ik je deze crèmes zeker aanraden.

De CBD crèmes zijn verkrijgbaar voor €39,00 via de webshop van Cibdol.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP