fbpx

Cibdol Oil

Clinique iD review: hydrating jelly + fatigue

Clinique iD review: hydrating jelly + vermoeidheid

Met Clinique iD kun je jouw eigen unieke gezichtsverzorging samenstellen. Ik ging voor de combinatie hydrating jelly met de cartridge vermoeidheid. In deze Clinique iD review leg ik je precies uit hoe het werkt en hoe deze combinatie bevalt.

Clinique iD, hoe werkt het?

Clinique toilettas oranje

Je kunt jouw persoonlijke Clinique iD huidverzorging samenstellen door een hydratatie basis en een actieve concentraat cartridge te kiezen. In totaal zijn er maar liefst 15 mogelijkheden en je hebt de keuze uit drie soorten hydratatie basissen:

  • Moisturizing lotion: een zijdezachte lotion die jouw huid de gehele dag hydrateert en de huidbarrière versterkt. Geschikt voor een hele droge tot gecombineerd droge huid.
  • Oil-control gel: een olie-vrije gel die het vochttekort aanvult en de huid sterker maakt. Geschikt voor een gecombineerd vette tot vette huid.
  • Hydrating jelly: een lichtgewicht olie-vrije waterjelly die jouw huid hydrateert, herstelt en beschermt tegen luchtvervuiling. Geschikt voor alle huidtypes.
Clinique iD uitleg, hoe werkt het?

Vervolgens kies je een actieve concentraat cartridge. Deze flesjes bevatten pure actieve ingrediënten die jouw huidprobleem aanpakken. Je kunt dus zelf een keuze maken uit één van deze 5 cartridges om jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen:

  • Irritatie: je huid wordt door deze cartridge gekalmeerd en verzacht.
  • Poriën & ongelijkmatige huidstructuur: deze cartridge reduceert de zichtbaarheid van de poriën en verbetert de huidstructuur.
  • Onregelmatige teint: de teint wordt egaler en helderder door deze cartridge.
  • Vermoeidheid: deze cartridge maakt de huid wakker en vermindert tekenen van vermoeidheid.
  • Lijntjes & rimpels: je huid wordt voller en de lijntjes en rimpels worden opgevuld door deze cartridge.

Clinique iD in elkaar zetten

Clinique iD in elkaar zetten
Clinique iD cartridge

Als je jouw Clinique iD hebt samengesteld, dan ontvang je twee losse doosjes. In het ene doosje zit de hydratatie basis (stap 1) en in het andere doosje de cartridge (stap 2). De hydratatie basis is eigenlijk het flesje met de dagcrème en de cartridge is het pompje.

Je zet de Clinique iD in elkaar door het dopje van de hydratatie te verwijderen, evenals de onderkant van de cartridge. Vervolgens plaats je de cartridge in het flesje en draai je hem vast. Na een paar pompjes is jouw Clinique iD klaar voor gebruik en stelt hij automatisch de perfecte mix samen!

Clinique iD review

Clinique huidverzorging review

Tijd voor de Clinique iD review! Ik heb de hydrating jelly in combinatie met de catridge vermoeidheid ontvangen en een maand lang uitgetest. Deze cartridge geeft volgens Clinique na één keer gebruik je huid een wake-up call en na één week ziet je huid er energieker uit. Als je het flesje op hebt gemaakt resulteert dat in een vermindering van de tekenen van vermoeidheid en heeft je huid een vernieuwde glow.

Bij een pompje zie je duidelijk de hydrating jelly en de oranje kleur van het product uit de cartridge terug. Ik vind het zelf voor het idee wel fijn om dit op mijn hand nog door elkaar te mengen, zodat overal op mijn gezicht evenveel van de hydrating jelly als van de cartridge terecht komt. Verder is één pompje voor mij genoeg op normale dagen en twee pompjes gebruik ik als ik echt heel slaperig ben of mijn huid droger is dan normaal. Een heel fijn verwenmomentje.

Clinique iD resultaat

Ik vond mijn huid voor het gebruik van de Clinique iD wat dof en grauw ogen. Hierboven zie je het voor- en na resultaat als ik de Clinique iD in deze samenstelling gebruik. Mijn huid krijgt een stuk meer kleur en een hele mooie natuurlijke glow! En dan is dit slechts het resultaat na één keer smeren, dus ik ben heel benieuwd hoe mijn huid eruit ziet na het hele flesje.

Ik vind de Clinique iD hydrating jelly persoonlijk heel fijn. Het is een product dat je huid de voeding geeft dat hij nodig heeft, maar geen laagje achterlaat op de huid. Hij trekt volledig in, waardoor je daarna gemakkelijk aan de slag kan met je make-up of gewoon direct de deur uit kan. Dit product is door zijn olie-vrije substantie geschikt voor ieder huidtype, maar wat mij betreft zeker een aanrader voor de droge gecombineerde huid!

Conclusie

Clinique iD review: hydrating jelly + vermoeidheid

Ik ben heel tevreden over de Clinique iD hydrating gelly met de cartridge tegen vermoeidheid. Hij geeft mijn huid een mooie glow, meer kleur en dat zonder een laagje achter te laten. Hierdoor is mijn huid nu meer in balans en een stuk minder dof dan voorheen. Deze combinatie is iedere ochtend weer een frisse wake-up call en ik ben nu al enthousiast over het resultaat. Het flesje is nu voor een kwart op, dus ik ben benieuwd hoe mijn huid oogt na het gehele flesje. En stiekem ben ik ook wel benieuwd naar het effect van de andere cartridges!

De Clinique iD huidverzorging is verkrijgbaar bij Bol.com voor €49,99.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP