fbpx

Cibdol Oil

Mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine van 2019

Mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine van 2019

Na de talloze reviews over huidverzorging leek het me een goed idee om mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine met je te delen. Deze 7 producten gebruik ik iedere dag.

Mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine

Mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine van 2019

De laatste tijd heb ik een gemengde huid. Mijn T-zone is vettig en hier ontstaan ook af en toe wat puistjes. De rest van mijn gezicht is daarentegen erg droog. Ik heb een gevoelige huid, dus om een allergische reactie te voorkomen gebruik ik zoveel mogelijk producten onder parfum. Om mijn huid in balans te houden gebruik ik deze 7 producten in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Stap 1: reinigen

‘s ochtends reinig ik mijn gezicht eerst met Nivea MicellAIR Expert. Dit is een micellair water zonder parfum en dus perfect voor mijn gevoelige huid. Vaak komen er nog wat restjes van mijn ogen af onder de douche, dus met deze reiniger maak ik dat nog even schoon. Zo weet ik ook zeker dat mijn huid 100% schoon is, voordat ik aan de slag ga met mijn huidverzorging.

Stap 2: gezichtsverzorging

Om mijn gezicht te hydrateren gebruik ik eerst het Paula’s Choice Resist Omega+ serum. De producten van Paula’s Choice zijn allemaal parfum- en irritatievrij. Dit serum verminderd mijn fijne droogtelijntjes en mijn huid voelt de rest van de dag ontzettend zacht aan. Mocht mijn huid extra droog zijn, dan volg ik dit serum nog op met mijn B FNKY Hydro Shot Day. Deze moisturizer is perfect voor een droge huid en de volgende dag is mijn droge huid vaak al verdwenen.

Als ik geen extra moisturizer gebruik, dan volg ik het Resist Omega+ serum op met de Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator. Dit product geeft je huid een fantastische glow, verbergt lichtjes de roodheden en geeft je huid ook extra verzorging mee.

Stap 3: ogen en lippen

Mijn oogleden en de gedeelten onder mijn ogen zijn vaak in de winter erg droog. Dit los ik op met de Kiehl’s Creamy Eye treatment. Dit is een vrij dikke oogcrème, maar daardoor ook een perfecte basis voor concealer. Ik heb dit product nog niet gereviewd, maar dat volgt zeker snel! Mijn lippen smeer ik snel in met een Kneipp lippenbalsem en door het depot-effect voelen ze daardoor de rest van de dag verzorgd aan.

Stap 4: reinigen

De laatste stap in mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine is uiteraard weer reinigen. Eerst verwijder ik de eventuele make-up (als ik daar niet te lui voor ben) met de Nivea MicellAIR Expert en vervolgens reinig ik mijn gezicht met de Kiehl’s Calendula Herbal-Extract toner. Hierdoor verwijder ik alle verzorgingsproducten en vuil. Door dit iedere avond te doen verminder ik mijn vettige T-zone en daarmee ook de bijbehorende puistjes.

Mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine van 2019

Ik hanteer deze dagelijkse huidverzorgingsroutine nu al een tijdje en ben er erg over te spreken! Mijn gezicht krijgt de verzorging die het nodig heeft, zonder teveel poespas. Veel producten maken gebruik van natuurlijke ingrediënten en bijna ieder product is parfumvrij. Daarnaast is mijn huid een stuk egaler geworden door hem ‘s avonds te reinigen met de Kiehl’s Calendula Herbal-Extract toner. I love it!

Wat is jouw skincare routine?

Shop mijn huidverzorgingsroutine hier

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sanne

    Veel mooie producten gebruik je volgens mij! Kiehl’s ben ik al lang benieuwd naar, maar heb ik nog nooit iets van gebruikt. Ook leuk om te zien dat veel producten natuurlijke ingredienten hebben en geen parfum bevatten. Daar kijk ik de laatste tijd ook meer naar!

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP