Diary #105: Paasweekend & babes supporting babes

Diary #105: Paasweekend & babes supporting babes

In deze diary had ik naast mijn gewone werkweek een super leuk event, genaamd Babes Supporting Babes. En genoot ik volop van het Paasweekend! 

Maandag

Diary #105: Paasweekend & babes supporting babesMaandag ben ik snel gaan douchen, omdat de auto om 9:00 uur bij de garage moest zijn. De pomp die erin is gezet, bleek toch niet goed te zijn. Ze gaan alles nog een keer nakijken en hopelijk is onze auto dan eindelijk gemaakt. Voordat ik naar de garage ging had ik nog tijd over, dus ruimde ik snel het huis op en deed de eerste was in de wasmachine. De rest van de dag ben ik druk bezig geweest met het schrijven van artikelen en had ik flink wat kopjes koffie nodig om op gang te komen.

Dinsdag

Diary #105: Paasweekend & babes supporting babesDinsdag kwam mijn moeder ‘s ochtends op de koffie. Ik kreeg een paaseitje met narcissen erin, die inmiddels al heel groot zijn geworden! Echt super leuk. Het was verder een beetje een rommelige dag, omdat ik op de monteur moest wachten die tussen 8.00 en 18.00 uur kon komen. Over een ruime tijdsplanning gesproken! Gelukkig kwam hij aan het begin van de middag en was het lijntje voor een snellere internetverbinding zo aangesloten. Hij moet enkel nog wel door een andere monteur geactiveerd worden, dus ik ben benieuwd. ‘s avonds plofte ik op de bank om een bestelling te plaatsen via Bol.com. Ik scoorde het boek ‘babe, you got this’, waar ik al heel lang benieuwd naar ben!

Woensdag

Diary #105: Paasweekend & babes supporting babesWoensdag heb ik artikelen geschreven, deze gedeeld op sociale media en verder ben ik druk bezig geweest met het huishouden. Zo heb ik mijn bossen bloemen uitgezocht en de dode bloemen ertussenuit gehaald. Van één bos bloemen was nog maar een klein bosje over, dus die heb ik overgezet in een kleinere vaas. Ik vind bloemschikken stiekem best leuk haha! ;)

Verder ben ik druk bezig geweest met stoffen, stofzuigen en dweilen. Ik heb boodschappen gedaan voor het avondeten en ik heb de stapel strijk weer eens weggewerkt. ‘s middags kwam mijn bestelde boek binnen en ik kon het niet laten om er meteen even in te lezen. Tot nu toe vind ik hem echt super!

Donderdag

Diary #105: Paasweekend & babes supporting babesDonderdag heb ik eerst een aantal video’s bewerkt voor een freelance opdracht. Ik vind dit echt super leuk om te doen en ben blij dat ik hier een bedrijf mee mag helpen! Verder deed ik mijn administratie, werkte ik aan een nieuw artikel en postte ik de linkse foto op Instagram. Ik kan echt niet wachten om deze outfit weer te dragen, één van mijn favorieten! De rechtse foto maakte ik die dag voor mijn Facebookgroep Beauty Journey. Ik ben echt dol op deze whitening tandpasta, mijn tanden zijn al zoveel witter geworden. Smile! 

Vrijdag

Vrijdag had ik een super leuk event in Oosterhout. Echt heel fijn dat dit soort events georganiseerd worden, want het is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. We hebben allerlei dingen geleerd omtrent business en mindset. Zo maakte ik ook een nieuw visionboard en heb ik mijn zes grootste dromen opgeschreven inclusief de reden waarom ik deze wil bereiken. Na zo’n dag heb je echt veel motivatie om er weer volledig voor te gaan!

Zaterdag

Diary #105: Paasweekend & babes supporting babesVrijdag aan het einde van de middag was onze auto gemaakt, yes! Daardoor konden we hem zaterdag mooi uittesten en zijn we een dag naar de IKEA en de woonboulevard geweest in Breda. We hadden een salontafel van IKEA op het oog, maar helaas stond hij niet in de showroom en twijfelde we daardoor te erg of hij wel leuk genoeg zou zijn. Ook op de woonboulevard hebben we geen salontafel kunnen vinden die matcht met de rest van onze meubels. Het is zo lastig!

Nadat we terug waren vanuit Breda deden we boodschappen en besloten we spontaan om gezellig te gourmetten/steengrillen. Het was de eerste keer dat we deze set gebruikten, maar hij werkte super. Ik vond de steengril perfect om een heerlijk stukje kip of biefstuk op te bakken. Het vlees bleef daardoor ontzettend mals.

Zondag

Diary #105: Paasweekend & babes supporting babesZondag gingen we richting Bergen op Zoom voor een heerlijke Paaslunch. Het Paasweekend hadden we zaterdag al samen ingeluid, maar er stond nog heel veel leuks op de planning. De lunch was heerlijk! Ik had gamba’s met salade en brood. Een wat kleinere portie, maar voor mij eigenlijk precies genoeg.

Hoe was vorige week jouw Paasweekend? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP