Diary #109: Koningsdag & nieuwe tas

Deze week maakte ik de eerste foto’s van mijn nieuwe Valentino tas en vierde ik voor het eerst Koningsdag in Tilburg. Het was een drukke korte week, waarin ik veel werk verzette. 

Maandag

Diary #109: Koningsdag & nieuwe tasMaandag was het weer tijd om aan de slag te gaan. Na het ontbijten en douchen begon ik de dag met het doen van de was, het opruimen van de woonkamer en het inruimen van de vaatwasser. Daarna begon ik aan de webcare, haalde ik tussendoor het eerste wasje eruit en ging ik aan de slag met het schrijven van mijn diary.

Verder heb ik die dag boodschappen gedaan, schreef ik een extra artikel en plaatste ik een foto op Instagram. Het was meteen een drukke dag aan het begin van de week. Ik heb niet veel kunnen genieten van het zonnetje, maar kijk eens hoe mooi onze struiken in bloei staan. Love it!

Dinsdag

Diary #109: Koningsdag & nieuwe tasDinsdag maakte ik foto’s van mijn nieuwe Valentino tas. Ik vond het wel leuk om alvast een foto te delen op Facebook. Mijn vader stuurde mij de rechtse foto toe en toen wist ik al dat hij onderweg was naar mij. We hebben even samen geluncht. Daarna ging hij weer door en ging ik weer aan de slag. Het einde van de maand is al bijna in zicht en ik wil nog wel mijn doelstelling voor deze maand behalen!

Woensdag

Woensdag was ik vooral bezig met mijn beauty business. ‘s ochtends besloot ik mijn verhaal te delen in mijn Instagram stories. De reden waarom ik deze business ben opgestart en waarom ik het zo graag wil bereiken. Verder heb ik me bezig gehouden met het uitsturen van berichten, het plannen van artikelen en heb ik het huis gestofzuigd.

Donderdag

Donderdag was de laatste werkdag van de week, dus ik heb nog zoveel mogelijk proberen te doen op één dag. Ik heb me voornamelijk bezig gehouden met mijn beauty business, omdat ik nog maar 4 dagen had om mijn positie te behalen. Zó spannend! Wel heb ik lekker uitgebreid gekookt en maakte ik mijn favoriete avondeten rijst met kip. Ik krijg gewoon weer honger als ik dit zie.

Vrijdag

Vrijdag was het Koningsdag. Ik was lekker een dagje vrij. Ik heb niet snel dat ik toe ben aan een extra vrije dag, maar vandaag had ik dat op de één of andere manier wel. We hadden geen specifieke plannen, dus we hadden eerst gewoon uitgeslapen. Eind van de middag zijn we pas richting de stad gegaan. Het was de eerste keer Koningsdag in Tilburg, dus we wisten niet echt wat we konden verwachten. Vlakbij ons was er al een straat vol met kraampjes en muziek en toen zijn we vanuit daar doorgelopen naar de stad, waar we nog even zijn blijven hangen op de Heuvel. Hier stond een DJ te draaien en hebben we gezellig een aantal biertjes gedronken in het zonnetje. ‘s avonds haalden we frietjes en hebben we nog een aflevering gekeken van de serie 3%.

Zaterdag & zondag

Zaterdag zouden eigenlijk mijn ouders langskomen, maar mijn vader had de griep. We hadden dus spontaan een lege dag. Daarom zijn we opzoek gegaan naar stoepbandjes voor de plantenbak in de tuin en hebben we de rest van de dag nog wat klusjes gedaan.

Zondag kwamen de ouders van Roel en zijn opa en oma. De plantenbak werd aangelegd en het breekt meteen een beetje de tuin. Het ziet er nu al leuker uit en dan staan er nog niet eens planten in. Nog even vullen met tuinaarde, wat leuke planten uitkiezen en dan is onze tuin klaar voor de zomer. De bloemen hebben we van opa en oma gehad, ze zijn echt mooi!

Wat heb jij gedaan met Koningsdag?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP