Diary #114: weer aan het werk & twee events

De vakantie zit erop en deze week ga ik weer aan het werk. Ik ben helemaal opgeladen en klaar om ervoor te gaan. Er staan twee super leuke events op de planning en ik ga hard aan de slag voor mijn blog.

Maandag

Diary #114: weer aan het werk & twee eventsMaandag was het tijd voor de eerste werkdag. Ik heb mijn mail bijgewerkt, mijn diary geschreven en ik plande het artikel met mijn nieuwste video in. Deze was de vrijdag in mijn vakantie online gekomen, maar toen heb ik geen tijd gehad om het artikel te publiceren. Ik besloot hem daarom in te plannen voor dinsdag, zodat ik meteen weer wat vooruit liep. ‘s avonds zette ik samen met Roel onze nieuwe parasol op. Ik ben echt super blij dat we deze hebben genomen en ik vind de kleur ook super mooi. Dat wordt vanaf nu lekker veel in de tuin werken, yay!

Dinsdag

Diary #114: weer aan het werk & twee eventsDinsdag heb ik de rest van mijn mail bijgewerkt en ging ik aan de slag met de cookies op mijn website. Ik had gehoopt om een goedwerkende plugin te vinden, maar ik heb nog steeds niet helemaal gevonden wat ik zoek. Verder schreef ik een aantal advertorials en bewerkte ik deze foto voor op Instagram. Ik vind het zelf nog steeds zo bizar dat dit een hotel is. ‘s middags ging ik even naar de stad om een nieuwe wc-borstel te halen bij de Action, want die van mij was doormidden gebroken met het poetsen van de wc (ja, écht)! En liep ik even langs de Jumbo voor een pak nasi.

Woensdag

Diary #114: weer aan het werk & twee eventsOp woensdag was het tijd om foto’s te schieten voor nieuwe beauty reviews. Ik maakte foto’s van de nieuwe Catrice Gone in 60 Seconds collectie en de Urban Alchemy haarverzorging. Daarnaast liet ik met trots mijn pin zien op Facebook. Dit is een soort broche die ik heb verdiend, omdat ik mijn eerste positie binnen de business heb behaald. Super leuk om hier een soort aandenken aan te hebben!

Donderdag

Diary #114: weer aan het werk & twee eventsDonderdag ging ik met de trein richting Utrecht, want er stond een persopening op de planning! Ik was uitgenodigd door Casa om de nieuwe winkel in Utrecht te bekijken. Dit is de eerste Casa winkel in Nederland, maar de winkelketen is in België al ontzettend bekend. Binnenkort ook in Nederland, want Casa gaat de winkels van Xenos overnemen.

Ikzelf ben echt super enthousiast over deze winkel! Het doet me qua opzet een beetje denken aan H&M Home, maar je kunt er echt van alles vinden. Het is ontzettend leuk en overzichtelijk opgezet. Zo staan er onder andere allemaal gedekte tafeltjes met spullen die je kunt bekijken en achter deze tafels kun je de spullen vinden in de kasten en rekken.

Het was een beetje jammer dat ik met de trein moest, want daardoor heb ik me (gelukkig) in moeten houden. Ik ging naar huis met vier kussens voor buiten, nieuwe gordijnen voor beneden, haakjes om op te plakken en tafelkleedhangertjes. Er waren ook super veel mooie meubels voor in huis, dus ik ga zeker nog een keer met de auto terug! ;)

Vrijdag

Diary #114: weer aan het werk & twee eventsVrijdag heb ik wat minder aan mijn blog gewerkt en wat meer aan het huishouden. Ik heb boodschappen gedaan. Even weer wat fijne producten ingeslagen in de bonus waren. Verder heb ik de badkamer helemaal schoongemaakt. Dit was erg nodig, dus hier ben ik best lang mee bezig geweest. Toen de badkamer schoon was ben ik lekker op de bank geploft met een serie, want ook zaterdag had ik nog een lange dag voor de boeg.

Zaterdag & zondag

Diary #114: weer aan het werk & twee eventsZaterdag was ik naar Eindhoven gegaan voor een event. Dit was voor de beauty business. Je zit dan bijna met alleen maar vrouwen in één grote zaal en krijgt allerlei inspirerende verhalen te horen van ondernemers binnen deze business. Ik mocht ook nog even het podium op voor mijn nieuwe positie, waar ik een mooie roos als erkenning ontving. Het was een gezellige en leerzame dag. Ik vond het zelf echt super leuk om hier met mijn teamleden aanwezig te zijn. Ook hebben we natuurlijk even de nieuwe producten gefotografeerd en getest, zoals de nieuwe liquid lipsticks die binnenkort uitkomen.

Zondag kwamen onze ouders op visite. We hebben gezellig bijgekletst en het tuintje is aangelegd. Het ziet er meteen veel leuker uit nu er wat groen instaat. De eerste bloemetjes komen inmiddels al uit, dus ik ben benieuwd hoe dit er over een paar weken of maanden uitziet.

Hoe was jouw week? Heb je nog iets leuks gedaan?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP