DIARY #18: VASTENAVEND & SCHOOL

Diary #18: Vastenavend & school

Ik had dit jaar echt geluk. Ik moest donderdag pas naar school, dus ik kon eerst nog even Vastenavend vieren en heerlijk uitslapen. Vorig jaar liep ik tijdens de carnaval stage en moest ik er woensdag alweer aan geloven. Sinds donderdag ben ik ook echt weer hard aan de slag gegaan met mijn afstudeervoorstel, ik krijg fijne feedback, waar ik echt wat mee kon. Ik heb het in het weekend meteen aangepast en het voelde al een stuk beter. 

Maandag


Maandag werd ik thuis wakker. Ik was tussen het gefeest door een nachtje thuis gaan slapen. Ik vind dat gewoon fijn en dan kan ik ook gewoon nog even bloggen. Ik maakte er maandag ook even gebruik van, ik heb namelijk foto’s gemaakt voor verschillende artikelen. Na het eten vertrok ik weer naar Roel en kon het feest weer beginnen. We gingen met een groep vrienden de stad in, ondanks de harde wind, was het heel gezellig.

Dinsdag


Het was dinsdag helaas een hele regenachtige dag. Alleen het was de dag van de optocht in Bergen op Zoom, we wilde toch heel graag een kijkje nemen, dus dat deden we ook. Toen de optocht op een gegeven moment lang stilviel en onze tenen bevroren waren, zijn we toch maar richting huis gegaan. Het laatste stukje van de optocht hebben we nog op televisie gezien, in een heerlijk warm huis. ‘s avonds sloten we uiteraard een hele leuke periode af, we dronken de laatste drankjes en aten de laatste hamburgers. Vastenavond was écht voorbij, maar we sloten het gelukkig af met een hele mooie avond, en zonder overgebleven bonnetjes!

Woensdag


Woensdag maakte ik deze twee prachtige producten op, en ik ging ik weer richting huis. Het voelt heel gek om weg te gaan bij Roel als je elkaar de afgelopen dagen zoveel hebt gezien. Gelukkig zien we elkaar vrijdag weer, dus we hoeven elkaar niet lang te missen. Woensdag was verder eigenlijk een heel fijn en rustig dagje. Ik had niet zoveel zin om te bloggen, maar ik was natuurlijk moe en moest de volgende dag heel vroeg op. Wat is vroeg? Nou, ik vind het best pittig om, om 6 uur uit bed te springen.

Donderdag

5 TIPS OM VALENTIJNSDAG TE VIEREN
Donderdag moest ik naar school en had ik de eerste herkansingskring voor mijn afstudeervoorstel. Het beviel me verbazingwekkend goed. Wat was alles duidelijk en er kwamen dingen naar voren die ik nog nooit had gehoord. Wel ontzettend jammer dat je dat soort dingen bij de herkansing moet horen, slechts 40% van de studenten had het afstudeervoorstel voldoende afgerond. Ik vind dit eerlijk gezegd echt weinig!

Er zit altijd wat positiefs aan het vroege opstaan. Je moet vroeg naar school, dus je bent vaak, ook weer eerder klaar. Ik was rond lunchtijd weer thuis en heb dus nog heerlijk wat foto’s gemaakt voor m’n blog. Foto’s voor maar liefst vijf artikelen, ja, het vooruit werken gaat me steeds beter af! De rest van de dag heb ik geluierd; wat artikelen geschreven en series gekeken.

Vrijdag

HET Z PALETTE VULLEN
Vrijdag maakte ik wat dingen af die al een tijdje op me lagen te wachten. Daarnaast las ik het eerste artikel dat Suzanne voor me had geschreven, deze kon je gisteren lezen. Ik heb er vaker over nagedacht om mensen te laten schrijven voor m’n blog, af en toe krijg ik daar ook mailtjes over. Alleen toen Suzanne me benaderde vond ik toch dat ik het eens moest proberen. Het is iets wat ik lastig vind, omdat ik normaal gesproken alles zelf doe, maar ik moet zeggen dat ik heel enthousiast ben over haar artikelen en het voegt wat mij betreft echt wat toe!

Zaterdag


Helaas voelde ik me zaterdag weer wat minder goed, dit keer had ik last van hoest. Brr, en als ik iets niet fijn vind, ik krijg het er gewoon benauwd van. Zaterdag heb ik dus rustig aan gedaan, een serie gekeken en maar liefst 2 uur aan mijn afstudeervoorstel gewerkt. Ik ben zelfs een beetje trots. Oh, dit is trouwens mijn nieuwe bril van Polette.

Zondag


Zondag gingen Roel en ik nog even naar de stad om wagentjes te kijken. Hier kun je alle wagens zien die mee hebben gereden met de optocht en deze worden dan verkocht. Heel leuk om alles nog eens te zien! Na een teleurstellende voetbalwedstrijd ging ik naar huis om tortilla’s te eten, dit viel helaas ook tegen. Wellicht was het gewoon niet de ideale zondag, dat heb je met al die regen!

 • Reacties ( 11 )

 • avatar

  Vastenavond ken ik ook niet. En ik heb zelfs in Brabant gewoond (ik neem aan dat je daar of in Limburg woont als je het over carnaval hebt). Die Lushproducten lijken me wel fijn. Ik vind alles van Lush geweldig eigenlijk :)

 • avatar

  Die carnavalswagens; wat super mooi gedaan, tof om zoiets te bekijken. Oooh je ringetjes zijn trouwens super leuk!

 • avatar
  Iris

  Leuke post! Ik ben echt dol op de carnavals optochten haha! En wat een super leuke sieraden op je eerste foto! Love it.

 • avatar
  Maaike

  Oh, carnaval klinkt zo gezellig! Telkens als ik van anderen mensen foto’s zie, krijg ik steeds een beetje meer spijt waarom ik het niet gevierd heb dit jaar… achja volgend jaar weer een kans :)

 • avatar
  Irma

  Wat leuk je nieuwe bril, staat je goed hé! En fijn dat je verder kan me de gekregen feedback. Zet ‘m op!

 • avatar
  Manon

  Fijn dat je wat kan met de feedback, dat is erg belangrijk! Jammer dat het zo slecht was met de carnaval maar de wagens zien r tof uit

 • avatar

  De carnavalswagens zien er wel erg leuk uit! Ik vind 40% ook best weinig.. Wel fijn dat je die dag in iets positiefs hebt kunnen omzetten!

 • avatar
  Chantalle

  Leuk dat je zoveel gefeest hebt! Ik woon in Limburg en hier waren ze ook heel erg met carnaval bezig haha. Ik hou er zelf niet zo van.

 • avatar

  Ah die carnavalswagens zien er wel tof uit! Jammer dat het zo’n slecht weer was zeg.

 • avatar
  Melissa

  Fijn dat je wat aankan met de gekregen feedback. Je nieuwe bril ziet er echt mooi uit en staat je goed! Ik denk niet dat er in België Vastenavond gevierd wordt (toch niet in het deel waar ik woon) x

  • avatar

   Lief, dankjewel! Vastenavend is eigenlijk een soort carnaval, maar dan op de manier zoals het vroeger ook gevierd werd. Best zonde dat je dat niet in België hebt, het is erg leuk! x

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP