Diary #65: Vastenavend & webshop bijna af

Diary #65: Vastenavend & webshop bijna af

Dit weekend was het weer gekkigheid in het zuiden van Nederland. Vandaag en morgen gaan we uiteraard weer gewoon vrolijk verder. Het is tot nu toe al ontzettend gezellig geweest, maar de tijd gaat zo snel. Toch heb ik naast al die gekkigheid deze week gewoon gewerkt. Mijn webshop is bijna af, ik moet nu echt alleen de producten er nog inzetten en dan is hij klaar. Dus die wordt aankomende week zeker gelanceerd, hehe! 

Maandag


Maandag ben ik direct aan de slag gegaan met het inplannen van de artikelen van maandag, dinsdag en woensdag. Heerlijk om zo op schema te lopen en achteraf was het ook maar goed dat ik dat gedaan had. Eind van de middag kreeg ik last van buikpijn. Het voelde een beetje als een PDS aanval, die ik in de zomer ook een keer had gehad. Ik had niets geks gegeten, dus dat was een beetje vreemd. Gelukkig heb ik er meer dan een half jaar geen last van gehad, dus voor deze ene keer kon ik het wel accepteren. Ik heb flink wat rust genomen en heb lekker op de bank gelegen de rest van de de dag.

Dinsdag


Dinsdag ging het nog steeds niet zo goed. Ik viel maandagnacht laat in slaap, omdat ik zoveel pijn had dat ik niet in slaap kon komen. Ik startte mijn ochtend dan ook rustig op met een bad met deze Golden Wonder bath bomb van Lush. Gelukkig werd ik heel vrolijk van mijn bad en mijn bosje bloemen die ik van Roel heb gekregen. De bloemetjes zijn langzaam uitgekomen!

Woensdag


Woensdag ging het gelukkig al wat beter, yay! Ik trok weer lekker een spijkerbroek aan met een trui en heb bijna heel de dag gewerkt. ‘s ochtends begon ik met het inplannen van berichtjes voor mijn Facebookpagina Fitte Chicks. Daarna ben ik verder gegaan met het schrijven van artikelen van mijn blog en heb ik nog wat dingetjes veranderd, qua instellingen en vormgeving, aan m’n webshop. Zo leuk om het steeds meer ‘af’ te zien. Nog even geduld!

Donderdag


Donderdag heb ik veel werk verzet voor m’n webshop. Ik wilde Mollie instellen als betaalmethode, maar daarvoor had ik een zakelijke rekening nodig. Dus die heb ik snel aangemaakt en toen kon ik weer verder. Ik ben bezig geweest met wat laatste dingetjes en ga hem volgende week eindelijk live zetten. Waarschijnlijk zal dit donderdagmiddag gebeuren, zo leuk! Ik kijk er nu al naar uit en ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Vrijdag

Mijn huidige make-up routine
Vrijdag kwam er een artikel online over mijn make-up routine. Aangezien het zaterdag, zondag en die dagen daarna feest is in Brabant, ben ik druk bezig geweest met vooruit werken. Ik wil natuurlijk wel dat er artikelen online komen als ik aan het feesten ben of brak op de bank lig. Uiteindelijk heb ik op vrijdag alles af kunnen ronden voor zaterdag, zondag, maandag en dinsdag, dus daar hoef ik eventjes niet aan te denken. Ik ben er dus stiekem een paar daagjes tussenuit, ook wel eens lekker.

Zaterdag & zondag


Zaterdag en zondag ben ik natuurlijk de stad ingegaan, want het is tijd voor Vastenavend. Het begon zaterdagmiddag met de Intocht, maar we zijn de rest van de dag in de stad gebleven. Zondag waren we uiteraard moe en zijn we op de bank geploft om de voetbalwedstrijd Feyenoord – PSV te kijken. Maar daarna zijn we uiteraard weer de stad ingegaan. Nog maar een paar dagen en dan is al die gekkigheid weer voorbij, dus daar moet je maar even van genieten toch? De aankomende dagen komen er uiteraard gewoon artikelen online, zoals gisteren een artikel over het springlevende bloggerswereldje.

Ben jij ook druk aan het feesten? 

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Robin

  Fijne week op je buikpijn na! Ik heb dit jaar geen vastenavend gevierd, mijn broertje wel voor de eerste keer (hij is 15). Mijn hoofd stond er niet naar dus ik heb lekker rustig aan gedaan, uitgerust, alles goed op een rijtje zetten en lekker film kijken.

 • avatar

  Leuk verslag weer :) Ik ben zo benieuwd hihi!

 • avatar
  Manon

  Ik doe niet aan carnaval, al is het wel leuk hoor al die gekke mensen haha

 • avatar

  Ik ben super benieuwd naar je webshop! :)

 • avatar
  dionne

  Ziet er uit als een gezellige week! Fijn dat je weer beter bent

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP