Dit zijn de trend zonnebrillen van 2019

Dit zijn de trend zonnebrillen van 2019

De zomerse dagen komen er weer aan. Het perfecte moment om alvast opzoek te gaan naar een nieuwe zonnebril. Bekijk snel de trend zonnebrillen van 2019, zodat jij de plank niet misslaat!

Cateye zonnebrillen

Dit zijn de trend zonnebrillen van 2019
PrimarkRiver IslandMister Spex

Eén van mijn favoriete trends is terug: de cateye zonnebril! Ik ben altijd al een liefhebber geweest van de cateye zonnebrillen en dan met name de unieke exemplaren van Fendi. Het is een zonnebil die echt iets vrouwelijks heeft en niet unisex is. Je ziet de cateye zonnebrillen in alle formaten, prints en kleuren, maar hij is perfect te matchen met een andere zonnebrillen trend.

Smalle zonnebrillen

Dit zijn de trend zonnebrillen van 2019
NA-KDStella McCartneyMister Spex

Een andere trend zonnebril van 2019 is namelijk de smalle zonnebril! Je ziet deze veel in combinatie met de cateye, maar natuurlijk ook in combinatie met de ronde of rechte zonnebril. Ik ben erg benieuwd of we dit de aankomende tijd veel op straat gaan zien, omdat dit het tegenovergestelde is van de grote zonnebrillen die we de jaren hiervoor zagen.

Zonnebrillen met gekleurde glazen

Mister SpexH&MFossil

Zonnebrillen met gekleurde glazen blijven dit jaar ook nog in de mode! Gelukkig maar, want dan hoef ik mijn Michael Kors zonnebril voorlopig nog niet te vervangen. Je ziet dit jaar wel voornamelijk lichtblauwe en lichtroze glazen terug, dus met name glazen in pasteltinten. Ik vind het heel erg leuk om te zien en ze zijn daardoor ook heel makkelijk te combineren met lenteoutfits.

Hartvormige zonnebrillen

Dit zijn de trend zonnebrillen van 2019
Mister SpexNLYSaint Laurent

Vorig jaar kwamen de hartvormige zonnebrillen in opkomst en ook dit jaar hebben vele merken hierop ingespeeld. Zelfs grote merken als Chloé en Saint Laurent hebben nu hun eigen hartvormige zonnebrillen uitgebracht. Ik ben zelf erg fan van de unieke modellen van Chloé en dit is opnieuw een heel tof exemplaar! De hartvormige zonnebril ga je dit jaar dus ook weer terugzien en dat vind ik persoonlijk erg leuk.

Trend zonnebrillen van 2019

Dit was het overzicht van de trend zonnebrillen van 2019! Naast deze trendy modellen blijven natuurlijk ook de klassiekers populair. Zo zul je het wayfarer model, de ronde zonnebrillen, maar ook de klassieke oversized zonnebrillen nog geregeld op straat tegenkomen. Dit jaar maken we alleen een uitstap richting de retro modellen uit de jaren ’60 en persoonlijk vind ik het heel erg leuk om eens wat meer unieke modellen te zien.

Welke trend zonnebrillen van 2019 zijn jouw favoriet?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sanne

    Ik heb stiekem best wel wat zonnebrillen in huis! Ook een smalle cateye en nog wat andere populaire modelletjes. Ze kosten vaak weinig en ik vind het ook gewoon leuk om te variëren.

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP