Essence Insta Perfect liquid highlighter

Essence Insta Perfect liquid highlighter

Een highlighter gebruik ik bijna iedere dag om mijn gezicht op te lichten. Vaak in poedervorm, maar deze keer test ik de Essence Insta Perfect liquid highlighter in de kleur 10 Gold Addiction. 

Essence Insta Perfect liquid highlighter

De Essence Insta Perfect liquid highlighter is een nieuw product uit de collectie van de lente/zomer van 2019. De liquid highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren: 10 Gold Addiction en 20 Rosé Fever. Je kunt de highlighter zowel mengen met je foundation voor een all over glow of aanbrengen om bepaalde gedeelten van je gezicht op te lichten.

De verpakking

Essence Insta Perfect liquid highlighter

Het is een klein flesje van 15 milliliter. De verpakking is erg stevig, maar je kunt hem wel indrukken om de highlighter op je hand, gezicht of lichaam te laten druppelen. Het flesje heeft dan ook een smal uiteinde, waardoor je niet snel teveel van het product gebruikt. Hierdoor is het product erg fijn en precies in gebruik.

De swatches

Essence Insta Perfect liquid highlighter
Essence Insta Perfect liquid highlighter

De druppels van de Essence Insta Perfect liquid highlighter in Gold Addiction zijn inderdaad goud. Alleen zodra je ze uitveegt, vind ik het toch meer een zilveren highlighter. Je ziet wel gouden glitters, maar de basis is zilver. Ik vind het zelf alsnog een mooie swatch, maar dat kan wel een tegenvaller zijn als je verwacht dat het een gouden highlighter is.

Het resultaat

Het resultaat met de Insta Perfect liquid highlighter en de producten uit de Essence You Better Work collectie.

Het resultaat op mijn gezicht is een hele gepigmenteerde glow! Ik ben zelf heel blij met het resultaat, want het is het soort highlighter dat nog ontbrak in mijn stash. Ik vind dit dus heel mooi voor een feestje. Het is alleen wel even wennen, want de Essence Insta Perfect liquid highlighter is zo opgedroogd en dan kun je hem niet meer uitblenden. Als je hem subtiel aan wilt brengen, dan is het slim om met een klein druppeltje te beginnen en dit eventueel daarna nog verder op te bouwen.

Het voordeel hiervan is wel dat de highlighter enorm goed blijft zitten. Na een heel avondje dansen zit jouw highlighter nog on point. Ik vind dit product voor een merk als Essence echt een applausje waard, want ik weet zeker dat hij veel duurdere highlighters overtreft. Als je opzoek bent naar een zilveren highlighter met kleine gouden glitters, die goed blijft zitten, dan is dit zeker een aanrader!

De Essence Insta Perfect liquid highlighter is op dit moment in de kleuren Gold Addiction en Rosé Fever verkrijgbaar voor €3,59 bij Kruidvat. 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP