Cibdol Oil

Haal de lente in huis

Haal de lente in huis

De vogels beginnen te fluiten en de klok is inmiddels verzet naar de zomertijd. Tijd om de heerlijke lentekleuren en –geuren in huis te halen. Haal de lente in huis met deze tips en je kunt binnen no-time genieten van het lentesfeertje!

Must-have: bloemen

Wil je de geur van de lente in huis halen? Dan mogen opbloeiende en lekker ruikende narcissen, pioenrozen en irissen absoluut niet ontbreken. Neem iedere week een kijkje bij de plaatselijke bloemist of sluit een abonnement af op Bloomon zodat jij constant een vers bosje bloemen in huis hebt! Wat is nou fijner dan bij thuiskomst verwelkomd worden door de zoete geur van opbloeiende bloemen?

Lichte kleuren

Haal de lente in huis

Waar donkere tinten als smaragdgroen en koperrood in de winter garant staan voor knusheid en warmte, moet je deze in de lente uit je huis verbannen! De lente gaat gepaard met vrolijke en lichte kleuren. Stop je winterse sierkussenslopen weg in een kist op zolder en haal nieuwe fris-kleurige slopen voor in en rondom het huis. Wil je voor het totaalplaatje gaan? Zorg dan dat je 1 muur in je woonkamer constant voorziet van een seizoensgebonden kleur! Het kost je een vrije dag per kwartaal maar het resultaat is verbazingwekkend.

Durf!

Het vergt een beetje lef maar een felle eyecatcher komt echt ten goede van de vrolijkheid in huis. Experimenteer met bijvoorbeeld een knalgele poef of bijzettafel, je zult versteld staan van het effect! Kortom: spring uit je comfortzone en ga gewaagd om met vrolijke kleuren en vormen!

Verwelkom de zon

Haal de lente in huis en verwelkom de zon! Zorg dus dat je ramen niet bedekt zijn met verduisterende gordijnen. Onze tip met betrekking tot raamdecoratie voor de lente: vitrage gordijnen van Veneta.com. Deze gordijnen zijn transparant waardoor je extra lang kunt genieten van de lentezon! Jaloezieen doen zeker niet onder aan de vitrage gordijnen. Met jaloezieën kun je een hele spannende lichtinval creëren en ben je ook nog eens de baas over je eigen privacy.

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Marloes

  Wat leuk zeg! Ik word altijd zo vrolijk van die kleuren!

 • avatar
  Sanne

  Ik word ook altijd zo blij van een bosje bloemen in huis! Het meest houd ik van een veldboeketje.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP