fbpx

Cibdol Oil

Essence My Beauty Lip Ritual Balm review

Essence My Beauty Lip Ritual Balm review

Eén van de producten die ik dagelijks gebruik is een lipbalm. Ik vind het belangrijk om mijn lippen goed te verzorgen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ik test deze keer de nieuwe Essence My Beauty Lip Ritual Balm uit in drie verschillende soorten.

Essence My Beauty Lip Ritual Balm

Essence My Beauty Lip Ritual Balm review
Essence My Beauty Lip Ritual Balm review

Na onder andere de reviews over de nieuwe Essence You Better Work producten en de Essence shine last & go nagellak is het nu tijd voor de drie lipbalms uit de Essence collectie van de lente/zomer van 2019. De lipbalms zorgen ervoor dat je het gevoel hebt dat je lippen een bezoekje hebben gebracht aan de spa. Na het gebruik zijn je lippen zacht, verzorgd en voorzien van een extra dosis vitamine E. De Essence My Beauty Lip Ritual Balm zijn vegan, gluten- en parabenenvrij en uitgebracht in drie soorten:

[su_list icon=”icon: heart-o” icon_color=”#b9b9b9″]

  • De repairing balm met ginkgo blad extract verzacht en herstelt de lippen.
  • De nourishing balm met rijstolie voedt de lippen intens.
  • De moisturizing balm met kersenbloesem extract hydrateert en geeft je lippen een oppepper.

[/su_list]

De verpakking

Essence My Beauty Lip Ritual Balm review

Ik vind de verpakking van de Essence My Beauty Lip Ritual Balm heel fris en speels. Ze spelen met de lettertypes, de kleuren en de illustraties wat mij betreft erg goed in op de doelgroep, maar ook op de laatste trends. Ze bevatten wel kleur, maar ogen verder heel minimalistisch en rustig. De lipbalm trek je gewoon open en draai je omhoog, zoals je gewend bent.

Essence My Beauty Lip Ritual repairing balm

Essence My Beauty Lip Ritual repairing balm review

De Essence My Beauty Lip Ritual repairing balm is de eerste van de drie. De repairing balm herstelt, verzacht en maakt de lippen soepel. Door het ingrediënt ginkgo blad extract ruikt de lipbalm heel fris. Als je hem aanbrengt, dan heb je even het idee dat je door een prachtig groen bos loopt. Na het aanbrengen voel je een dik vettig laagje op je lippen. Deze blijf je voelen, maar na een paar glaasjes drinken is hij zo verdwenen. Als je echt droge lippen hebt, dan kun je hem dus beter gedurende de dag meerdere keren aanbrengen, zodat hij goed zijn werk blijft doen.

Essence My Beauty Lip Ritual nourishing balm

Essence My Beauty Lip Ritual nourishing balm review

De nourishing balm is de tweede lippenbalsem uit de collectie. Deze voedt en verzorgt de lippen op een intense manier. Ik vind de nourishing balm qua geur de minste van de drie. De geur is heel zoet en overheersend. De structuur voelt bijna hetzelfde als de repairing lipbalm, maar nog net iets vetter. Hij blijft daarnaast ook een stuk langer op je lippen zitten. De nourishing balm is dus heel fijn als je opzoek bent naar een lipbalm die je lippen extra goed verzorgt, maar de geur en smaak moeten bij je passen.

Essence My Beauty Lip Ritual moisturizing balm

Essence My Beauty Lip Ritual moisturizing balm review

De Essence My Beauty Lip Ritual moisturizing balm is de laatste van de drie en heeft een mooie roze kleur. Deze lipbalm heeft een hele lekkere kersengeur en is extreem zoet. De moisturizing balm heeft naar mijn idee de dunste structuur, maar laat alsnog een heel voedend laagje achter op de lippen. Perfect voor een snelle oppepper en een beetje hydratatie na het douchen!

Conclusie

Essence My Beauty Lip Ritual moisturizing balm

De Essence My Beauty Lip Ritual Balm geeft je lippen de verzorging die ze nodig hebben. De nourishing lipbalm geeft de meeste verzorging, gevolgd door de repairing lipbalm en de moisturizing lipbalm. Als je deze lippenbalsems gebruikt, dan voelen je lippen de rest van de dag zacht aan. Toch heb je al snel de neiging om nog een keer te smeren, wat ik bij de Kneipp lippenbalsem niet heb, maar die zijn dan ook net wat luxer. Over het algemeen ben ik erg tevreden, ik ga de repairing en moisturizing balm met veel plezier gebruiken!

De Essence My Beauty Lip Ritual Balm is verkrijgbaar bij Kruidvat & Trekpleister voor €1,99 per stuk.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP