fbpx

Cibdol Oil

Kerstfilms op Netflix: 7 films voor de feestdagen

Kerstfilms op Netflix: 7 films voor de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. En zeg eens eerlijk, niets is toch fijner dan met Kerstmis een kerstfilm kijken op de bank? Daarom bespreek ik vandaag mijn 7 favoriete kerstfilms op Netflix!

The Holiday Calendar

The Holiday Calendar heb ik vorig jaar gekeken, maar dit is één van de kerstfilms op Netflix die me nog heel goed bij staat. Het is een typische kerstfilm (lees: veel te zoetsappig en romantisch voor de rest van het jaar), maar daardoor juist extra leuk om de feestdagen mee in te luiden.

Deze film gaat over een adventskalender die toch een stuk meer invloed lijkt te hebben op de feestmaand, dan in eerste instantie wordt gedacht. Wat als een adventskalender namelijk al jouw dromen laat uitkomen, wat zou jij dan wensen? Abby weet het zeker, want zij wil zich bezighouden met fotografie in plaats van die suffe baan.

Let it Snow

Een andere romantische film is Let it Snow. Netflix bracht deze dit jaar uit en ik heb hem eigenlijk meteen aangezet. Met al die regenachtige dagen is er niets heerlijker dan binnen een film kijken. Er lopen in deze film verschillende verhaallijnen door elkaar, wat zorgt voor flink wat afwisseling.

Let it Snow met onder andere Kiernan Shipka (Sabrina in Chilling Adventures of Sabrina) is een grappige en vermakelijke film voor de feestdagen. In deze film krijgt de stad te maken met een sneeuwstorm, waardoor er ineens nieuwe relaties opbloeien en iedereen bij elkaar komt voor een groot kerstfeest.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Hou je van een assepoester film, maar heb je die al veel te vaak gezien? Dan is een hedendaagse versie absoluut een leuke vervanger! A Cinderella Story: Christmas Wish is daar een voorbeeld van. In deze film heeft Kat te maken met een gemene stiefmoeder en -zussen, die haar het leven zuur proberen te maken. Iets wat haar droom om zangeres te worden enorm in de weg staat.

The Knight before Christmas

The Knight before Christmas is de nieuwe film die Vanessa Hudgens zelf geproduceerd heeft, maar waar ze ook zelf de hoofdrol in speelt. Zo loopt ze tijdens de kerstmarkt een ridder tegen het lijf die wel heel erg goed in zijn rol lijkt te zitten. Het is een typische voorbeeld van één van die talloze kerstfilms op Netflix waar je van tevoren al weet wat er gaat gebeuren, maar toch is hij alleen al leuk door de hele kerstvibe.

The Princess Switch

The Princess Switch is de film die vorig jaar uitkwam en geproduceerd is door Vanessa Hudgens. Wanneer bakker Stacy de prinses tegen het lijf loopt die precies op haar lijkt, krijgen ze het briljante idee om van leven te wisselen. Hoe dat uit zal pakken wanneer twee persoonlijkheden ineens bij bekenden van de ander terechtkomen? Dat ontdek je in deze film.

A Christmas Prince: 1, 2 en 3

Van de succesvolle serie A Christmas Prince zijn inmiddels al drie delen uit. In deel 1 gaat Amber voor haar werk naar Aldovia om nieuws op te vangen rondom de toekomstige koning. Om haar werk zo goed als mogelijk uit te voeren verzint ze een smoes om haar tijd door te brengen in het kasteel. Een echte kerstklassieker van dit moment als je het mij vraagt!

Hjem til Jul

Wat zou jij doen als jouw familie jouw ieder jaar tussen de kinderen aan tafel zou zetten? Johanne floept er tijdens een adventsdiner uit dat ze een vriendje heeft. Iedereen is natuurlijk enorm enthousiast om haar vriend te ontvangen en ze krijgt zelfs een speciale plek aan tafel met Kerstavond. Alleen moet ze nu nog een vriendje zien te vinden.

Hjem til Jul behoort niet tot de kerstfilms op Netflix, maar is zelfs een hele kerstserie. De van origine Noorse serie is een hele leuke vermakelijke serie en deze kun je de aankomende dagen heerlijk bingewatchen. Zet hem natuurlijk wel even op de originele taalinstelling, pak er popcorn bij en genieten maar.

Welke kerstfilms op Netflix heb jij al gezien?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP