fbpx

Cibdol Oil

Kiehl's Creamy Eye Treatment review

Kiehl’s Creamy Eye Treatment review

De Kiehl’s Creamy Eye Treatment is één van de verzorgingsproducten die ik dagelijks gebruik. Het is een romige oogcrème met avocado-olie die de gevoelige huid rondom de ogen verzorgt.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment

Kiehl's Creamy Eye Treatment review
Kiehl's Creamy Eye Treatment review

De Kiehl’s Creamy Eye Treatment heeft avocado als hoofdingrediënt en dat is niet zomaar. Avocado-olie is namelijk de meest hydraterende vruchtenolie en een natuurlijke bron van aminozuurproteïnen, vitamine A, D, E en kalium. Deze Kiehl’s oogcrème is volgens velen een perfect product voor als je last hebt van een droge huid rondom de ogen.

Eén van de unieke eigenschappen van deze oogcrème is dat hij nooit in je ogen zal komen. Mocht je dus een keer het product te ver naar boven smeren, dan komt het alsnog niet in je ogen. Je moet het natuurlijk niet in je oog smeren, maar als je de regio rondom de ogen insmeert, dan hoef je niet bang te zijn dat het product in aanraking komt met jouw ogen.

De inhoud van de oogcrème

Kiehl's Creamy Eye Treatment review
Kiehl's Creamy Eye Treatment review

Je vindt de Kiehl’s Creamy Eye Treatment in een klein potje van 14 gram of in een potje met de dubbele inhoud. Ik heb het kleinste potje ontvangen in de Kiehl’s adventskalender en ben hem gaan gebruiken nadat mijn vorige oogcrème op was. Ik had eerst niet de intentie om er een review over te schrijven, maar toen ik na het eerste gebruik al enorm enthousiast was, moest ik wel!

Het potje van 14 gram is naar mijn idee meer dan voldoende. Je hebt namelijk slechts een klein vingertopje nodig om zowel het gedeelte onder, boven als aan de zijkant van je ogen mee te verzorgen. Het is officieel een product voor onder je ogen, maar ik vind hem ook heel fijn om mijn oogleden mee te verzorgen. Deze zijn bij mij, met name in de winter, erg droog.

Mijn ervaring

Kiehl's Creamy Eye Treatment review

Je brengt de oogcrème aan door de crème zachtjes in de huid te kloppen. De Kiehl’s Creamy Eye Treatment laat mijn huid vervolgens heel verzorgd achter. De crème is na het aanbrengen nog voelbaar, maar trekt langzaam in de huid. Hierdoor kun je na het aanbrengen perfect aan de slag met je concealer. De concealer trekt door de oogcrème als basis niet in de lijntjes en smeert heerlijk uit!

Op mijn oogleden trekt de crème minder goed in, maar ik vind het wel ontzettend fijn dat dit gedeelte nu verzorgd aanvoelt. Dit voelde bij mijn voorgaande oogcrèmes nog geregeld heel trekkerig aan en dat is nu helemaal verdwenen. De huid rondom mijn ogen voelt heel gehydrateerd aan en ziet er een stuk rustiger uit. De hele dag lang.

Conclusie

Kiehl's Creamy Eye Treatment review

Dit kleine potje is de beste oogcrème die ik tot nu toe heb getest! Veel oogcrèmes lieten mijn huid nog droog en trekkerig achter, maar deze doet dat niet. Hij verzorgt, maakt mijn huid heel zacht en zorgt ervoor dat mijn concealer extra mooi en fijn aanbrengt. Dit product is heel zacht voor de huid rondom de ogen en daardoor perfect voor mijn gevoelige huid.

De Kiehl’s Creamy Eye Treatment is verkrijgbaar bij de Bijenkorf voor €29,00 (14 gram).

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Marloes

    Klinkt goed! Ik vind Kiehl’s echt zo’n fijn merk.

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP