fbpx

Cibdol Oil

Laarzen voor kleine vrouwen

Laarzen voor kleine vrouwen

Voor de kleine vrouwen onder ons kan het nogal lastig zijn om goede laarzen te vinden. Niet alleen qua hoogte, maar ook met de juiste schacht. Daarom wil ik graag wat tips geven voor mooie laarzen voor kleine vrouwen, want deze laarzen staan ons het best!

De beste laarzen voor kleine vrouwen

Er zijn een aantal laarzen die wij als kleine vrouwen het beste kunnen hebben. Over het algemeen geldt, dat we het beste voor korte laarzen kunnen gaan, zodat onze benen optisch langer lijken. In deze paragraaf help ik je op weg met de beste laarzen voor kleine vrouwen.

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn daarom de beste dames boots als je klein bent. Je kunt meer van je benen laten zien. Dat effect kun je nog extra versterken met een panty, maillot of broek in dezelfde kleur, want zo lijken je benen optisch langer!

Als je gaat voor een kledingstuk in een andere kleur, zorg er dan voor dat je eventueel nog een klein stukje van je been laat zien, dan lijk je ook langer.

Laarzen voor kleine vrouwen: cowboyboots

Cowboyboots staan ons als kleine vrouwen fantastisch! Dit komt doordat ze vaak een (lage) blokhak hebben, maar ook een beetje rond lopen aan de bovenkant. Op die manier creëren ze een zachte overloop op je benen. Je hebt zowel hoge als lagere varianten, in de vorm van een enkellaars, maar je kunt iedere variant tot de knie goed hebben!

Kuitlaarzen

De oude vertrouwde kuitlaarzen zijn een goede optie als je ook gezegend bent met slanke benen. Als je benen wat voller zijn, kun je ook gaan voor de kuitlaarzen die net wat wijder zijn met een mooie skinny jeans. De kuitlaarzen die je op dit moment veel ziet zijn de hoge chelsea boots, dit zijn hele mooie laarzen voor de winter!

Laarzen tot de knie

De laatste laarzen voor kleine vrouwen zijn de laarzen tot de knie. Deze laarzen maken je langer, maar ook smaller! Iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken. Ga hierbij het liefst voor laarzen die zich helemaal naar je lichaam vormen, maar ook comfortabel zitten en niet té strak. Een zachte leersoort is hierbij een goede keus.

Laarzen voor kleine vrouwen: extra tips

Naast het kiezen van een geschikte laars voor je lengte, zijn er nog een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden. Zo zijn er bepaalde eigenschappen van laarzen die je optisch langer laten lijken, maar ook een aantal handige kledingtips!

Laarzen met hak

Laarzen met hak laten je natuurlijk altijd langer lijken. Tegelijkertijd loop je op hakken een stuk rechter, wat natuurlijk ook scheelt. Als je graag op hakken loopt, dan is dit zeker de beste keuze!

Loop je niet graag op hakken of vind je het wat lastig? Dan kun je ook gaan voor een sleehak, plateauzolen of een lage blokhak. Zo lijk je toch wat langer, zonder dat het je erg veel moeite kost.

Schoenen met een puntige neus

Schoenen met een puntige neus, zoals kitten heels, laten je benen ook langer lijken! Je ziet dit soort neuzen vaak terug bij cowboy boots, wat absoluut nog een reden is om voor dit soort laarzen te gaan. Als je dan ook nog kiest voor een broek, rok of panty in dezelfde kleur, wordt dit effect nog verder vergroot.

Draag een high-waisted skinny jeans

High-waisted broeken zorgen ervoor dat je meer gebruik maakt van verticale lijnen in je outfit. Hierdoor lijk je langer, maar ook een stuk slanker, zeker wanneer je je broek in je laarzen stopt. Dit voorkomt dat je broek nog wijder oogt in je laarzen, maar de broek geeft zelf ook al meer lengte mee.

Wijde kleding boven of over je laarzen

Als je toch houdt van wijde kleding of graag een keer wijde kleding wil combineren met laarzen. Dan kun je het beste deze kleding over je laarzen dragen of eventueel zorgen dat je ruimte overhoudt tussen bijvoorbeeld het einde van je rok en de bovenkant van je laars.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met mijn tips voor laarzen voor kleine vrouwen! Ik vind het zelf ook altijd een heuse zoektocht, maar het is altijd fijn om te weten waar je precies op moet letten. Welke soort laarzen vind jij het mooist?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP