Wishlist voor onze slaapkamer make-over

Wishlist voor onze slaapkamer make-over

De slaapkamer van ons huis is eigenlijk nog heel basic. Er is vrijwel geen stijl te zien, want alle meubels zijn zwart of wit. Tijd voor een slaapkamer make-over, te beginnen met onze wishlist.

De slaapkamer make-over

Onze slaapkamer bestaat eigenlijk uit twee samengevoegde kamers. In de kleinste kamer staat onze kledingkast. Deze hebben wij op maat laten maken. Hij is wit van kleur, heeft lijsten in de deuren en zilveren handgrepen. Ik ben hier nog steeds heel blij mee en al onze kleding past erin. Heel bewonderenswaardig! Verder staat er in deze kleine kamer mijn Alex make-up kast en een passpiegel.

De grotere slaapkamer heeft een donkerpaarse wand en hier tegenaan staat ons bed met twee tijdelijke nachtkastjes. Het frame van het bed is zwart en de nachtkastjes zijn op dit moment wit. Waarom dit tijdelijke nachtkastjes zijn? Nou, ze matchen totaal niet, want één van de nachtkastjes is gewoon een Lack tafeltje van IKEA. Er moet dus nog een hoop gebeuren!

De wishlist

Wishlist voor onze slaapkamer make-over

De stijl van onze slaapkamer vond ik best lastig, maar sowieso vind ik het inrichten een stuk lastiger dan dat ik van tevoren had verwacht. Ik heb een duidelijk beeld van mijn stijl, maar de juiste items bij elkaar vinden is nog niet zo gemakkelijk. Ons interieur is het beste te omschrijven als Scandinavisch met een tikkeltje industrieel. Zo hebben we veel rustige items, maar houden we ook van kleur, hout en metaal. In de slaapkamer wil ik eigenlijk dezelfde stijl naar voren halen. Als ik de wishlist nu zo zie, dan komt het goed overeen! Het rustige wit komt weer terug in de kasten, er zijn wat industriële eyecatchers en in de accessoires komen de kleuren naar voren.

Het eerste wat voor nu op ons verlanglijstje staat zijn nieuwe nachtkastjes. Het mooiste lijkt me om witte kastjes te hebben, aangezien ze tegen een donkere muur zullen staan. Ik vind dit nachtkastje van MADE enorm mooi, maar de hoogte is voor naast ons bed eigenlijk te laag. Daarom zit ik eraan te denken om zelf zo’n nachtkastje te maken door een simpel wit kastje te kopen en hieronder soortgelijke poten te monteren. Zo heb ik echt iets unieks en op maat gemaakt.

Verder ben ik gek op industriële kasten, zoals de trolley van Koken & Wonen of het wandrek van Casa. Deze staat al een hele tijd op mijn wishlist, maar heb ik nog steeds niet aangeschaft. Wellicht omdat ik niet wist of het goed zou passen bij de rest van onze slaapkamer. Nu ik het zo zie weet ik het heel zeker, dus die kast gaat er na de nachtkastjes snel komen!

Om de slaapkamer make-over helemaal af te maken wil ik gaan voor wat decoratie. Ik wil dat mijn slaapkamer knus en gezellig aanvoelt! Op dit moment ontbreekt dat nog een beetje. Zo lijkt het me erg leuk om een klein bankje aan het uiteinde van mijn bed neer te zetten, zoals dit schattige aaibare bankje. Ook wil ik het wat knusser maken door een vloerkleed neer te leggen en wat decoratie naast en boven het bed op te hangen. De wereldkaart van Miss Wood kwam ik voor het eerst in Blankenberge tegen en ik denk dat deze perfect boven het bed past. Hier kan ik dan alle plaatsen pinnen waar ik ooit geweest ben.

Wat vind jij de leukste items op mijn wishlist? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP