Cibdol Oil

Mode trends najaar 2020: dit dragen we deze herfst & winter

Mode trends najaar 2020: dit dragen we deze herfst & winter

De herfst is begonnen en de winter staat al voor de deur. Hoewel we dit jaar misschien meer binnen zijn gebleven dan normaal, kunnen we maar beter goed de deur uitgaan als we dat wel doen. Met deze mode trends van het najaar 2020 kun jij stylish de deur uit! Kijk je mee?

Trends FW20/21 by Protest

Neon, baby!

Neon was al heel populair als nagellak kleur in de zomer, maar deze mode trend trekken we gelukkig gewoon door naar de winter. En waarom niet? Deze kleur popt er op onze winterjassen net zo goed uit, zeker in combinatie met sneeuw! Laten we dus hopen dat er dit jaar een flink pak valt.

Protest laat neon op verschillende items terugkomen. Zo heb je deze geweldige jassen met neon blauw en roze (Babe) en geel (Becca), maar er is ook een subtielere jas met panterprint en een mix van gele neon stippen (Chile).

Deze jassen hebben ook bijbehorende sweaters, broeken en mutsen. Zo kun je lekker mixen en matchen. Perfect om lekker op te vallen op de piste, maar ook natuurlijk als je gewoon in de natuur op pad gaat. Vrolijker ga je het in ieder geval niet krijgen! 

Trends FW20/21 by Protest

Rusty runs

De tweede binnen de mode trends van najaar 2020 is rusty runs. Denk hierbij aan de ruiten trend die de laatste jaren ieder jaar terug lijkt te komen, maar ook de mooie warme roestkleur die heel populair is.

Ik vind zelf zowel de jas bovenaan het artikel als de geruite blouse enorm leuk. Ik hou echt van deze kleuren, maar ook van het plaid motief. Voor mij past dit perfect bij de sfeer van de herfst. Ideaal voor deze tijd van het jaar!

Naast de fijne fleece pullie voor het skiën of gewoon voor thuis op de bank, heeft Protest ook fijne hoodies in de collectie die perfect bij deze trend(s) aansluiten. Dat is overigens niet alles, want de sokken in een ruitjesprint, die ook nog eens super warm zijn, mogen natuurlijk niet ontbreken.

P(r)ints only

Printjes zijn haast niet meer weg te denken uit de trends. Helemaal niet erg, want ze vrolijken een outfit ook echt op. De panterprint kennen we ondertussen wel, maar dit jaar zien we naast ruitjes ook weer meer streepjes en de meest gekke motieven.

In de collectie van Protest zie je in ieder geval genoeg panterprint, streepjes, printjes in de vorm van kettingen, boompjes en ruitjes. Maar ook het populaire tie dye motief zie je terug in verschillende items. Printjes in overvloed dus, perfect om jezelf en de omgeving op te vrolijken.

Tough purple

De lila trend afgelopen jaar is je vast niet ontgaan. De schattige kleur zagen we ineens terug op T-shirts, vesten en ook jurkjes. Nu in de herfst en winter laten we deze kleur ook zeker niet liggen, maar we geven er wel een stoere twist aan. 

De paarse items uit de collectie zijn geïnspireerd op de werkkleding en de anoraks die veel gedragen worden in het poolgebied. Zo houden ze je goed warm, maar zijn ze ook flexibel, zodat je er fijn in kunt bewegen. Skiën, sporten of wandelen: you name it. 

Zo zie je in de nieuwe collectie van Protest stoere jassen en truien. Waarbij een jas met colorblocking, waarbij je ook meteen weer inspeelt op die trend! Zelf spreken de broeken, maar ook de mooie Juniper fleece mij zeker aan. 

Wat ben ik dol op deze mode trends van het najaar 2020. Ik ben ook blij dat de neon en lila kleuren meegenomen worden van de zomer naar de winter. Het zijn toffe kleuren, dus waarom dragen we die niet gewoon het hele jaar door? 

Oh, vergeet ook niet bij de heren winterjassen te kijken. Zelfs daar vind je een aantal van deze toffe trends terug. Zo kunnen jullie matchend de piste af of de winter door!

Met de code esmeelifestyle10 krijg je in ieder geval 10% korting in de webshop van Protest. Veel shopplezier!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP