fbpx

Cibdol Oil

Mijn Netflix series tips voor juni 2020

Mijn Netflix series tips voor juni 2020

Nu we wat meer thuis zijn is er extra tijd om een serie te kijken en te ontspannen. Gelukkig zijn er heel veel nieuwe Netflix series uit, maar ook nieuwe seizoenen van bestaande series. In dit artikel bespreek ik mijn Netflix series tips voor juni 2020.

Dead to Me

Als je Dead to Me nog niet hebt gezien, zeker aan beginnen! Het is een komedie, maar wel gecombineerd met de nodige spanning. In seizoen 1 ontmoet Jen Judy die haar complete tegenpool blijkt te zijn door haar enorme dosis optimisme. Jen heeft net haar man verloren door een auto-ongeluk en doet er alles aan om de dader te vinden, maar ook om zichzelf weer beter te voelen.

Nu staat seizoen 2 ook online en hierin krijgt juist Judy te maken met flink wat tegenslagen. Samen proberen ze zich erdoorheen te slaan en dat gaat met de nodige ups en downs. Ik heb van het tweede seizoen misschien nog wel meer genoten dan van het eerste en na het einde is de spanning om te snijden. Wat gaat er hierna gebeuren?

I’m not okay with this

Als je hebt genoten van de serie The End of the F***ing World, dan is I’m not okay with this een hele goede opvolger. Deze serie is gemaakt door dezelfde producers en door de vergelijkbare humor zit je meteen in dezelfde vibe.

Ik heb na afloop wel zoiets van: waar heb ik eigenlijk naar zitten kijken? Het is namelijk wel een beetje apart als je erop terugkijkt, maar als je ernaar kijkt is de serie heel vermakelijk. Dit is echt één van de Netflix series tips voor deze tijd, waarbij je je gedachten even helemaal kunt verzetten door de luchtigheid van de serie.

La Casa de Papel

Ik denk dat iedereen La Casa de Papel wel eens heeft gezien. Het is een ongekende hit op Netflix en nu kunnen we alweer kijken naar het vierde seizoen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit seizoen door de actiefilm-achtige scènes wat minder leuk vond dan door voorgaande seizoenen, maar alsnog is het enorm tof dat veel scenario’s van tevoren al zijn uitgedacht. Mijn vriend en ik hadden hem binnen een mum van tijd weer afgekeken!

Outer Banks

Bij Outer Banks had ik heel weinig verwachtingen toen ik eraan begon en ik dacht zelfs dat de trailer al veel te veel had laten zien. Toch bleek dat niet het geval en was ik totaal verrast door hoe goed en spannend deze serie was!

John B zijn vader is verdwenen en samen met zijn groep vrienden van de Outer Banks gaan ze opzoek. Ze komen erachter dat zijn verdwijning te maken heeft met iets veel groters en de hele situatie veranderd vervolgens in één grote schatzoektocht. Je kunt niet wachten tot ze de schat eindelijk bereiken, maar er zijn enorm veel gevaarlijke kapers op de kust.

White Lines

White Lines is een serie van de makers van La Casa de Papel. Alleen daardoor was ik al enorm nieuwsgierig en moest ik wel beginnen met kijken. Er zijn veel wisselende meningen over de serie, maar voor mij behoort hij zeker tot dit rijtje met Netflix series tips.

In het verhaal probeert Zoë uit te zoeken wat er gebeurd is met haar broer die dood is gevonden in de woestijn nadat hij jaren een succesvol leven leidde op Ibiza. Ze komt erachter dat het allemaal niet zo voor de hand liggend is als ze had verwacht en komt zelf ook voor verrassende keuzes te staan. Ik vond de plottwist zelf enorm onverwacht en door de omgeving wil je gewoon meteen een vakantie boeken naar Ibiza.

Dynasty

Ook het nieuwe seizoen van Dynasty staat nu op Netflix. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste afleveringen even door moest komen, maar daarna was de serie weer zo goed als vanouds. Ik heb weer heerlijk genoten van alle drama rondom huize Carrington en het seizoen weer veel te snel afgekeken. Ik kan nu al niet wachten op seizoen 4!

Wat zijn jouw Netflix series tips voor deze maand?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Wies | Nature of Happiness

  Ik heb laatst Unorthodox gezien, die vond ik erg goed! En Kalifat was heel indrukwekkend, ook echt een aanrader! Ik ben zelf bij seizoen 3 van La Casa de Papel, maar op het moment zit ik er niet zo meer in. Binnenkort maar eens verder kijken!

  • avatar
   Esmée

   Bedankt voor de tips! Deze heb ik beide nog niet gezien, dus ga zeker binnenkort eens kijken. Liefs, Esmée

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP