fbpx

Cibdol Oil

Help! Ik heb nog nooit een orgasme gehad: wat nu?

Help! Ik heb nog nooit een orgasme gehad: wat nu?

Voor goede seks is een orgasme natuurlijk niet het hoofddoel. Ook zonder orgasme kun je enorm genieten. Toch lijkt het er vaak op dat mensen het orgasme wel als doel zien en dat ze zich zonder niet bevredigd voelen. Maar wat als je een orgasme als vrouw nog nooit hebt meegemaakt?

Hoewel mannen over het algemeen makkelijker een orgasme krijgen, blijkt dit in de praktijk voor veel vrouwen een groter probleem te zijn. Er zijn meer vrouwen dan je denkt, die moeite hebben bij het krijgen van een orgasme. Sommige vrouwen hebben zelfs nog nooit in hun leven een orgasme gehad.

Laten we allereerst voorop stellen dat een orgasme inderdaad niet het hoofddoel hoeft te zijn. Ook zonder orgasme kan een vrijpartij heerlijk zijn. Bovendien zijn er ook geen speciale voorschriften hoe je dan wél een orgasme kunt krijgen. Zit het je toch dwars en zou je graag een keer dit ultieme gevoel van ontlading ervaren? Hier zijn 3 tips die je als kunnen helpen.

1. Ken je lichaam door te masturberen

Opvallend genoeg krijgen vaak vrouwen die niet masturberen ook moeilijker een orgasme als vrouw. Daarom is masturberen ook zo belangrijk. Hierbij leer je je lichaam veel beter kennen. Probeer dingen uit. Ontdek welke plekjes gevoelig zijn, waar je van geniet of wat je juist niet prettig vindt. Een vibrator kopen of wellicht een ander seksspeeltje kan hierbij helpen. Hou je van hard of zacht? Een wisselend tempo of juist een vast tempo? Waar geniet je van? En wat kunnen mensen beter laten?

Als jij beter weet wat je prettig vindt, kan je dit ook gemakkelijker delen met je (bed)partner. Hierdoor wordt niet alleen jullie seksleven beter, maar wordt het krijgen van een orgasme tijdens een vrijpartij wellicht ook gemakkelijker.

2. Gebruik de juiste stimulans

Veel mannen én vrouwen geloven dat een vrouw door penetratie klaar kan komen. Niets is echter minder waar. De meeste vrouwen krijgen geen vaginaal orgasme. Ze hebben de juiste stimulans nodig om alsnog klaar te kunnen komen. Meestal speelt de clitoris hier een belangrijke rol bij.

De clitoris is het gevoeligste plekje bij de vrouw. Wanneer deze gestimuleerd wordt, zal dit direct voor extra opwinding zorgen. Bovendien komen de meeste vrouwen wél klaar als deze langdurig wordt gestimuleerd. Kies er daarom voor om tijdens de penetratie ook de clitoris te stimuleren of gebruik ondertussen een handige mini stille vibrator. Zo is de kans veel groter dat je samen met je partner een orgasme bereikt.

3. Fixeer niet enkel op een orgasme

Dit is misschien wel de belangrijkste tip die we kunnen geven. Fixeer zeker niet alleen op het krijgen van een vrouwelijk orgasme. Dit is echt niet het belangrijkste. Het is mooi als het lukt, maar het hoeft niet je hoofddoel te zijn.

Bovendien zal het alleen maar averechts werken als je je hier continu op focust. Laat het los, geniet van het moment en denk er niet aan. Hoe vrijer jij je voelt en hoe leger je hoofd is, hoe groter de kans is dat het daadwerkelijk lukt.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP