fbpx

Cibdol Oil

Grappige toiletrolhouders

9x grappige toiletrolhouders

Je toilet wil je ook wel wat leuks en origineels meegeven. Precies zodat het past bij de rest van je interieur en het zelfs daar enigszins gezellig aanvoelt. Daarom zet ik in dit artikel originele en grappige toiletrolhouders voor je op een rij!

Toiletrolhouders hangend

Er zijn verschillende leuke manieren om toiletrolhouders op te hangen. Zo kun je zelf origineel zijn en hem bijvoorbeeld ophangen aan een touw, maar er zijn ook heel veel kant-en-klare houders verkrijgbaar.

Zo vond ik deze met de lederen bandjes en houten stok wel erg grappig. Zo kun je namelijk zorgen dat er genoeg papier op voorraad is, maar het toiletpapier ook meteen gebruiken. Het is eigenlijk een hele speelse manier om je toiletpapier op te hangen.

De tweede toiletrolhouder die ik tegenkwam was deze zwarte lederen band. Hij is niet heel opvallend, maar wel precies groot genoeg voor twee extra toiletrollen. Daarom is hij erg leuk als reserverolhouder! Je hoeft zo niet perse te kiezen voor een wastafel met kastje en houdt zo gevoelsmatig meer ruimte over.

Grappige toiletrolhouders van koper

Koper lijkt helemaal in te zijn om je toiletaccessoires een warmere uitstraling te geven. Zo heb je ook grappige toiletrolhouders van koper. Deze eerste heeft een vrij robuuste uitstraling, maar ik vind het pijpleiding idee wel heel origineel! Het voelt op de één of andere manier, wellicht door de kleur, ook vrij chique aan.

Het tweede item uit dit rijtje is dit leuke kraantje van koper, maar dan met de ruimte om er je toiletpapier aan te hangen. Misschien wel wat overweldigend als je ook al een koperen kraan hebt, maar als de rest van je toilet bijvoorbeeld zwart is, dan geeft het wel een hele leuke touch.

Toiletrolhouder hout

Met hout kun je natuurlijk heel creatief zijn als het gaat om grappige toiletrolhouders. Zelf ben ik ook al een aantal keer in restaurants verschillende varianten tegen gekomen. Ik vind dit zelf een erg leuke manier om een bepaalde sfeer te creëren. Daarnaast past het perfect bij jouw interieur als je daar veel kiest voor hout, zoals bijvoorbeeld bij het Scandinavische interieur.

Je kunt gaan voor een schattige tak met een vogeltje, zoals hierboven, maar ook voor een wat grovere uitstraling. Zo vind ik deze houten stronk ook wel tussen de grappige toiletrolhouders thuishoren. Perfect om je toiletpapier vast te houden en tegelijkertijd als tafeltje voor je favoriete luchtverfrisser.

Toiletrolhouder met plankje

Een toiletrolhouder met plankje is eigenlijk ontzettend handig. Zeker wanneer je in je toilet geen ruimte hebt om dingen, zoals je telefoon, weg te leggen of te zetten. Gelukkig zijn er steeds meer verschillende varianten, zoals de boomstronk die we eerder zagen, maar ook een plankje zoals hierboven en de strakkere industriële designs.

Ik vind het plankje uit het bovenstaande voorbeeld erg huiselijk ogen. Het voelt ook een beetje alsof de wc-rol eronder verstopt zit. Dat straalt toch een bepaalde rust uit en dat heb je toch wel nodig op het toilet.

Grappige toiletrolhouders met speelse uitstraling

Mocht je helemaal graag willen uitpakken met grappige toiletrolhouders, dan komt het vooral aan op je creativiteit. Ik wou daarom nog twee leuke ideeën met je delen, die ik zelf heel grappig bedacht vind. Plus deze zijn zeker aanraders als je kinderen hebt!

De eerste is dit toffe boter-kaas-en-eieren spel. Grappig om bijvoorbeeld na iedere toiletbeurt een zet te doen. Daarnaast geeft het ook gewoon een speelse grappige uitstraling aan het toilet en weet ik vrijwel zeker dat je hier leuke opmerkingen over gaat krijgen.

Het tweede idee is deze schaap met wc-rollen als vacht. Dit is een reserverolhouder die je kunt bevestigen aan de muur en dan stapelen maar! Plus een kleine sticker achter je toiletrolhouder en dat maakt het geheel helemaal af.

Ik hoop dat je leuke ideeën hebt opgedaan voor grappige toiletrolhouders en ben natuurlijk erg benieuwd of jij er één in jouw toilet gaat ophangen.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP