fbpx

Cibdol Oil

Voorspel buiten de deur tips

Voorspel buiten de deur: 5 tips

Knallend voorspel is ongeveer driekwart van alle pret. Natuurlijk is de daad zelf ook heel plezierig, maar met een perfecte warming up zal je merken dat de seks ongeëvenaarde hoogtepunten teweeg kan brengen. Nu zijn er natuurlijk een tal van manieren waarop je aan voorspel kan doen. Des te meer reden om de horizon te verbreden en te kijken naar wat er mogelijk is. Wat dacht je van voorspel buiten de deur en wat spannende tips om dit mogelijk te maken?

Eerlijk is eerlijk: een stimulerend potje voorspel gaat eigenlijk nooit iemand echt vervelen, maar het kan natuurlijk zomaar zijn dat het je aan de broodnodige inspiratie ontbreekt. Zoals we al schreven; er zijn een tal van manieren waarop je het aanloopje naar seks zo spannend mogelijk kan maken. Het is dan ook niet gezegd dat voorspel zich dient te beperken voor in de slaapkamer. Integendeel! Ook buiten de deur kan je aan voorspel doen en wij hebben fijne tips om dit zo spannend en stimulerend mogelijk te maken.

Wat is voorspel?

Voorspel is eigenlijk alles wat er voor de gemeenschap komt. Denk hierbij aan zoenen, tongzoenen, sexting, strelen en ga zo maar door. Letterlijk alles wat het bloed doet stromen. Ook seksuele handelingen zoals vingeren, aftrekken, pijpen en beffen vallen onder de noemer voorspel.

Door aan voorspel te doen zorg je ervoor dat jij en je partner opgewonden raken. Je voelt jezelf gemakkelijker en krijgt steeds meer zin in de seks zelf.

Functie van voorspel

Zomaar penetreren is lang niet zo leuk en kan zelfs pijnlijk zijn. Voorspel heeft namelijk, naast dat het gewoon heel lekker is, ook een functie. Door de hormonen die vrij komen stroomt je bloed naar de vagina. Je clitoris zwelt op en de baarmoederhals wordt langer. Daarnaast wordt de vagina vochtig, wat penetratie een stuk makkelijker en aangenamer maakt. Bij een man stroomt het bloed naar de penis, wat voor de (nodige) erectie zorgt om uiteindelijk te penetreren.

Niet te vergeten dat de meeste vrouwen vooral tot een hoogtepunt komen door clitorale stimulatie in plaats van de daadwerkelijke gemeenschap. Meer dan genoeg redenen om het zo min mogelijk over te slaan dus. 

5 tips voor voorspel buiten de deur

Maar het mag natuurlijk geen verplicht nummertje worden. Je bereikt niets door plichtmatig tongen, wat te strelen, je partner voor kort oraal te bevredigen en zo snel mogelijk op seks over te gaan. Het is essentieel om het zo stimulerend mogelijk te maken. Op deze manier raak je beiden zo opgewonden mogelijk.

Het voorspel zo nu en dan van binnenshuis, naar buiten de deur te verplaatsen is één van de tips die je we je kunnen geven om de spanning erin te houden. Maar wat kan je buiten allemaal doen? 

Tip nummer 1: Sexting

Voor leuk voorspel buiten de deur hoef je niet eens samen te zijn. Stuur je partner een spannend berichtje, al dan niet met wat pikant beeldmateriaal om hem of haar goed warm te krijgen.

Tip nummer 2: Een stout geheimpje

Ben je met je partner op stap? Fluister dan eens een stout geheimpje in zijn of haar oor. Vermeld terloops dat je geen slipje draagt, bijvoorbeeld. Wedden dat je date vanaf dat moment echt aan niets anders meer kan denken?

Een nog stouter geheimpje is een vibrerend slipje waar je partner de afstandsbieding van bij zich heeft. Probeer het dan nog maar rustig te houden, zo in het restaurant aan tafel.

Tip nummer 3: Subtiele strelingen

Voorspel buiten de deur is zo onwijs opwindend, omdat het stiekem moet. Tenslotte wordt niemand in je omgeving gelukkig als je ‘an plein public’ aan elkaars oorlel gaat zitten lebberen.

Dit gevoel van dat je met iets stouts bezig bent zorgt ervoor dat al je zintuigen op scherp komen te staan. Die simpele streling aan de binnenkant van je bovenbeen of dat kleine kusje in je nek kan er dus voor zorgen dat het stoom uit je oren komt.

Tip nummer 4: Is voorspel openbaar niet je ding? Zoek een rustig plekje

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat voorspel in het openbaar niet je ding is. Dat mag, want tenslotte raakt niet iedereen hier opgewonden van. Zoek in dit geval een fijn, rustig plekje op om van hier toch nog van te genieten. De auto bijvoorbeeld. Bij uitstek de plek voor een onvergetelijke blowjob.  

Tip nummer 5: Speeltjes

Seksspeeltjes zijn perfect om het voorspel naar een heel ander niveau te tillen. Gelukkig zijn er genoeg toys die je subtiel kan verbergen onder je kleding. Denk aan de Ben Wa ballen uit de immens populaire boekenreeks Fifty Shades of Grey. Voor wat extra plezier kan je deze vervangen door een op afstand bestuurbaar, vibrerend ei. De ondeugende wetenschap alleen al zorgt ervoor dat jullie beiden met rode oortjes de deur uitgaan. Veel plezier!

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP