fbpx

Cibdol Oil

Protest ski-jas & muts

Protest ski-jas & muts

De nieuwe Protest herfst- en wintercollectie voor 2019/2020 is uit! Een hele collectie met fijne ski-jassen, mutsen, sweaters, skibroeken, vesten en allerlei andere accessoires. Ik zocht een mooie ski-jas en een muts uit en vertel jullie alles over deze nieuwe collectie!

Protest ski-jas Dante panterprint

Mijn oog viel meteen al op de Protest ski-jas genaamd Dante. Deze prachtige ski-jas is volledig bedekt met panterprint. Hij is uiteraard niet alleen als ski-jas te gebruiken, maar ook als heerlijk warme winterjas. Iets waar ik hem de aankomende tijd voor ga gebruiken, want een ski-vakantie staat nog niet op de planning.

Deze Protest ski-jas is net als alle andere dames ski-jassen wel van alle gemakken voorzien. Zo is deze ski-jas waterdicht tot 10k, voorzien van ventilatieritsen, een waistgaiter (om de sneeuw uit je kleding te houden), lycra cufs (om sneeuw en wind uit je mouwen te houden), een liftpashouder, een goggle zak (om je bril op te bergen), een kinbeschermer en een afneembare capuchon.

Wat ik verder heel handig vind, is dat de jas volledig sluit met een rits. Je hebt daardoor geen last van klittenband waar je haar in blijft hangen. Verder zijn de uiteindes van de mouwen wel voorzien van klittenband, waardoor je die eventueel goed kunt sluiten.

De ski-jas heb ik nu aangehad met het passen en het maken van foto’s. Hij zit enorm comfortabel en je voelt echt dat hij heerlijk warm is. Het is een wat kortere pasvorm, maar dat maakt hem voor mij met mijn 1.62m perfect!

Daarnaast is het niet alleen een hele handige jas, maar ziet hij er ook nog eens heel stijlvol uit. Hij zit mooi getailleerd, heeft een leuke print en is goed te combineren met je kleding of natuurlijk een dames skibroek! Ik heb hem hier zelf gecombineerd met mijn favoriete zwarte pantalon, mijn overknee boots van Steve Madden en natuurlijk de Protest Pickles muts.

Protest Pickles muts

De Protest Dante jas werd in de campagnebeelden gecombineerd met de Pickles muts. Meteen vond ik die combinatie al leuk! Ik besloot deze dan ook erbij te bestellen en zo heb ik meteen een nieuwe voor de winter.

De Protest Pickles muts is net als de jas heerlijk warm. Hij bestaat uit twee lagen, waardoor hij de wind tegenhoudt en je hoofd extra warm houdt. Ik ben echt een koukleum, dus mij komt dit goed uit! De pompon en de stippen geven een leuk speels effect, waardoor hij je outfit net wat extra’s geeft.

Herfst- en wintercollectie 2019/2020

De ski-jas en muts die ik heb uitgekozen komen beide uit de monochroom collectie. Dit is één van de acht vrouwen trendcollecties van dit najaar. Deze collectie staat geheel in het teken van zwart-wit, twee uitersten die toch heel goed samengaan. Alles uit deze collectie vind ik ontzettend stijlvol, maar tegelijkertijd ook heel speels door de verschillende printjes.

De trendcollecties voor mannen lijken haast wel het tegenovergestelde. Deze zijn gevuld met felle kleuren en heel veel colorblocking. Ze komen in ieder geval erg opvallend van de piste! Ik vind zelf de mosterdgele mannen ski-jassen en de grijze of zwarte mannen skibroeken het mooiste.

Wat vind jij van mijn nieuwe Protest ski-jas en muts? En heb jij al een jas voor de winter?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sanne

    Heerlijk! Ik heb dus helemaal niks in deze categorie. Natuurlijk heb ik wel een winterjas, maar geen één die echt water- en winddicht is. Toch best een gemist bedacht ik me een tijdje geleden, haha. Zeker als je de hond moet uitlaten in deze regen. ;)

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP